Saturday, February 22, 2014

összefoglalva...


Forrong a vilag kulonbozo pontjain, megis mint mindannyiszor, mindenkinek a sajat problemaja a legnagyobb, legkozelebbi.
Ha latjuk is a kivetitett jovot es mar nem lesz, hanem van, az eloreigert uj vilag mar nem is olyan uj, naprol napra kopik, benne mi magunk is, igazodva, idomulva a valtozasaihoz, valtozasaival.
Egy kepzelet, egy elkepzeles a valosagban soha nem lesz olyan, (lehet jobb, szebb, lehet rosszabb), de pontosan ugyanolyan soha nem lehet, egyszeruen nem lehetseges.
A mogottem levo negy nap, a negy nap elott kivetitett jovo, az elkepzeles es a megelt valosag parhuzama jatszodik a fejemben.Tanulok egyelore, tanitanak, omlik a sok uj informacio..nehol megallhatok mosolyogni is persze, mert kell a szepsege annak, amit csinalok.Ilyen pl a kekszemu fukszia(blue eye fuchsia), aminek a neve onmagert beszel.A  terulet negy zonara van osztva, akkora terjedelmu, ha egyik zonabol a masikba at kell mennunk valamiert , arra elektromos kisauto van fonntartva.Mar azzal kozlekedem:)  a minden szempontbol kornyezetbarat kerteszet olyan erzest ad estenkent, mintha  a jovobol jonnek haza, vissza.Reggel a bejelentkezes egy negyjegyu szam es tenyerscan..hogy csak nehanyat emlitsek.
Ez a futurisztikus kerteszet megis mogottem marad, amint kilepek a termeszetbe, racsodalkozom az egy lab hora, majd a masik fellabra amit varatlanul csutortokon kaptunk, elvakit a kekesfeher szepseg, amint a lenyugvo Nap szorja sugarait szet.
Es folytathatom a masok szamara idegen mertekegysegekben valo megjeloleseimet..amikor ocean folott 30 ezer lab magassagban vagyok, es minusz 6 EST idozonaban, ahol 5 lab 5 incs a magassagom,  135 lb a sulyom,  tucat tojast veszek, vagy fel tucatot es egy par nadragot nem egy darabot...
Koszonom, jol vagyok a ket kivedett viharral egyutt, a foproba sikerult, a tobbi csak ido kerdese...:)