Thursday, December 5, 2013

ajándék ötletek...Minden evben megbeszeljuk a jelkepes ajandekcsereket, es igyekszunk minel tobb idot egymassal tolteni.
Minden evben megigerem semmi tulzas, semmi karacsonyi laz, de addig torom a fejem, amig valami ujat kitalalok, amitol tudom, hogy meg fognak lepodni, es orulnek.
Az iden hazi bonbont keszitek, majd szepen becsomagolom.Mellette polot fogok festeni, a ferjemnek Mo. terkeppel.Remelem nem olvas a blogomban.Persze tudom, hogy nem, azt szereti, ha en olvasom fel:)
Aztan szeretnek nehany szep dobozt, amiben mozimeghivas lesz, nehany szabad olelesre kupon, egy ket puszi kupon is es meg ki tudja milyen otleteim lesznek:) melyek szigoruan December 27-ig bevaltandoak.
Nagyon elegedett vagyok, meg akkor is, ha az alapotlet egyik masik nem az enyem, hanem neten lattam.Szeretem azokat a decemberi napokat, amikor ilyen otlettel atfutve setalhatok, es a kabat kesztyu melege eppen eleg, eppen jo, mert a hidegben ragyogoan sut a Nap, de en megsem fazom, pontosan jol vagyok, es ott vagyok, ahol lennem kell...
* fotok a netrol

5 comments:

 1. Ez a doboz a kuponokkal nekem nagyon tetszik.

  ReplyDelete
 2. :) nem mintha megvarnank, en eleg olelos vagyok, meg pusziados:))

  ReplyDelete
 3. En kuldok Neked Orsikam, de csak ha szepek is.Nekem mindennel az a bajom, hogy nagyon finom, de nem szep, de az is lehet tul kritikus vagyok:)

  ReplyDelete
 4. Nem szép? ki mondja hogy nem szép? Te látod annak? ugyan már:))) tudod mit szoktam mondani?: nem baj, ha esetleg nem szép, súlyra megvan! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen igen, en latom nem eleg szepnek, de soha nem marad meg semmi:))
   En meg azt szoktam mondani, tegyenek napszemuveget amig eszikD

   Delete