Tuesday, November 13, 2018

Tudom....


  • ....,hogy nem fogok tudni aludni,majd' minden utazas ilyen,tulporgom magam joelore.
    Meg eszembe jutott,hogy szeretnek egy uj kesztyut,,a kesztyu vegulis nem ruha,neki egy mappara volt szuksege.Eleg gyorsan vegeztunk ket aruhazban kulon ,megis egyszerre.Mikozben pakolgattam,osszevalogattam a ruham,eszembe jutottak regi mondottak.Az anyosa szerinte nem is volt beteg,hiszen az orvos elott mindig elment a fodraszhoz..az anyosa otvenakarhanyevesen meghalt..valami baj csak volt a szivevel...es akkor elkepedve megszolaltam..miert? csak az a beteg aki apolatlanul megy orvoshoz?  miert zarna ki egymast a ketto..apoltsag -orvos...en mindig ugy gondoltam,az ember ha megy valahova, valami specialis helyre , a masiknak is megadja a tiszteletet a kulsovel, a megjelenessel.

  • Hirtelen felfedeztem a szurke milyen jol mutat az oliva zolddel,vagyis ebben maradok.A kiskabat elegans,ehhez kellett a kesztyu.

  • Enyhen havazik egesz nap, most is,ott hideg lesz, valamivel eszakabbra van,szinte egy kegvonalban a nyaraloval.Ott leszunk kozel de oda most nem tudunk elmenni,holnap estere itthon kell lennunk.Az allatkertemre senki nem tud vigyazni napokig,raadasul problemasak..sirnak utanam.

  • Megint ugyanabba a hibaba esve fejben osszeszedtem az erdekessegeket,mint pl. a  Rideau csatornat,a Parlamentet, egy ket muzeum,market...nos majd kiderul mennyire lesz idonk..a kornyezetemben senki nem tudott semmit a Rideau csatornarol..elkepeszto..a leghosszabb korcsonyapalya..azt hiszem a vilagon:) tobb kilometeres talan 7-8 ha jol emlekszem..bar hideg van de szerintem meg nem lehet korcsolyazni rajta.Ja meg nem is irtam, Ottawaba megyunk hajnalban, a magyar konzulatusra..

  • *Az utazas kellekei:)

  • *harom Marait kaptam ma, a Fuveskonyv mar megvan, de nem szoltam, orulok:)