Wednesday, February 1, 2017

tavalyi képek...

A tv-ben hangzik el:
Csinald azt amit szeretsz, soha tobbe nem kell dolgoznod az eletedben..

en kisse atirtam

Szeresd azt amit csinalsz, soha tobbe nem kell dolgoznod az eletedben...

..mert a munka nem lesz mar munka ugy...

8 comments:

 1. A fotóid felidéznek majd' egy évet, csak a tél nincs benne, de hát abban meg most vagyunk :)

  A két macsek a lépcsőn (vagy létrán?) világszám :) a nyár, az ősz képei...ohh, de régen volt...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bar tegnap is itt ragyogo napsutes volt es +2 fok, de most meg -15 es mar este lehult, kedvem volt nezegetni melegito kepeket..gondoltam Ti is orultok , ezert tettem be nehanyat:) Jol gondoltam:))
   A macskakrol olyan fotok vannak es annyi, hogy mar sok:)itt a lepcson elnyltak , latszik meleg volt, ott meg a resek kozott aramlott valami levego..ok mindig tudjak hol kell fekudni:)
   Nem tudom raklikkeltel e, de ha igen, ahol racs van , Panda ott van mogotte:D aztan az osszesoport falevel kupacban is elfekudt...nagyon birom:)

   Delete
  2. Persze, kiszúrtam a rácsok mögött Pandát, láttam :))

   Delete
 2. JÓ VOLT EZEKET LÁTNI, ÍGY KORÁN (KÖDÖS) REGGEL!

  ReplyDelete
 3. A házakat akartam kérdezni, hol fotóztad, a macsekokról már nem merek írni, mert a szemem annyira rájuk jár. Ma sem lett aranygaluskám, neki sem kezdtem, elátkozott vagyok vele, valami közbejött. Annyira szeretem, pedig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahol a kutya ki van kotve az a Sarbuck kavezo tolunk nem messze es ott van az a haz is , ha raklikkels zlatszik milyen szepen kore van keszitve a fa telire:)azert kattintottam le!
   A macskas Chertseyben volt, a macska miatt tetszett:)van meg egy ammit kesobb meg beteszek, kivagott fanak a torzset beultettek, gyonyoru volt.
   Aniko:) mostmar szo szerint postazok galuskat, Te meg csinalsz hozza ontetet:))9re megyek ma, egyig vagyok, aztan vasarlas stb.
   Na indulas:)

   Delete