Tuesday, February 28, 2017

Tompos Kátya-Magányos csónak
Hallgattam ezt a dalt es emlekeket hozott elo...

Mielott elindultunk hazamentem a szuleimhez, egy  hatalmas boronddel.Feltett ,kedves targyaimat vittem benne,neki adtam.Anyu nezte a borondot,nem ertette.En mar izgatott voltam,csak az utra tudtam gondolni.Fekudtem az egyik szobaban es a mennyezetet lestem, gondolataim megeloztek,mar reg nagyon messzi jartak.Anyu tobbszor benezett,aztan be is jott...nezett engem es mint aki valamit megerzett azt mondta: Mi van veled Agikam? nem ilyen szoktal  lenni...mosolygott hozza, hatha en is fogok.
-Nincs semmi Anyu,mosolyodtam el en is vegre-minden rendben van!-majd nem fekudtem tovabb,nem buvoltem a mennyezetet.
Mar szegyellem az akkori valaszom,pedig jart is itt tobbszor is,,es most megis ...hat igy van ez,ido tavlataban meg akkor is atalakul minden ha nem nyulunk hozza...kesobb,amikor itt volt ,sokszor visszahivta ezt a jelenetet,mondta,hogy megerezte...az arcom elarult,ma is olyan...

6 comments:

 1. Nem tudta, hogy eljöttök? Nehéz az útra kelés, de az ember a változásért kel útra. S úgy érzem nektek bejött.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem tudta senki...oriasi eergival indultunk,amit lehetett elertuk..bar a ferjem soha nem elegedett,de talan igy van jol:)

   Az egesz apropoja az,hogy vannak esemenyek ,melyek apro reszletekig megmaradnak..latom Anyu arat,hallom a hangjat..es latom magam is.ahogy fekszem..azt mondta elgondolkozo voltam nagyon..es hat tenyleg:)

   Delete
 2. Az anyák mindent megéreznek.
  Később, meg nem történtté tenni egy jelenetet, már soha nem tudunk.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En is mindent megerzek es latok..azt hiszem belehalnek ha a fiam nem mondana el:)
   Pont egyik nap hangzik el:az elhallgatas hazugsag e..ha szeretet es vedes a cel.akkor nem...megis elszegyelltem magam utolag.

   Delete
 3. Replies
  1. Nagyon szep...es a lanynak valami csodalatos hangja ,ereje van.Libaboros lettem,amikor hallgattam.

   Koszi Orsika:)

   Delete