Friday, February 24, 2017

whiteout...


Viragban a feher a kedvenc szinem, nem tudom miert.Tisztasagot sugaroz, torekenyseget, artatlansagot...ha viragzo cseresznyefat latok, olyan habos, hogy bele lehetne harapni, az akacba bele is harapok, gyermekkent megettuk.
Aki tiszta lappal indul is feher, es sarkositva megmondjuk a magunket fekete-feheren.
Egyszoval szep a feher, akkor is ha tejszinu.
Ami erdekesseg, hogy nincs feher ruham..egyszer volt egy horgolt feher puloverem, egy ket polo, bluz, de noi ruha vagy szoknya feherben nem volt, nincs is.

Nyaron visszaveri a fenyt, husito ...meleg eghajlatban sok a  feher haz es a feherre festett hazteto.
Keso van, azt hiszem kivegeztem a feheret mara, vagy csak megajandekoztam magunkat egy kis feherrel, hoviraggal es a tobbivel.Soha nincs ennyire feher kepzeletem..joejt nekunk:)
*minden fotot az internetrol hoztam

2 comments:

  1. Mindig is szerettem a fehér virágokat, pontosan azokért amit Te is írtál róluk. Nézem itt a hóvirágot, gyöngyvirágot, margarétát...most őszintén, ha rájuk néz az ember, nem imádni valóak???

    ReplyDelete
  2. Egyszeruen mesesek..az agynemu volt habos feher gyermekkoromban..mar reg szinesek az is:)
    A batyamnak a kisfia amikor megszuletett en meg kislany voltam , a felesege sotetkek, rugdalozot vett a 2 honapos babanak..Anyukamat majdnem fel kellett locsolni, amiert nem feher:)) megvoltak a szabalyok meg erre is,,ma mar minden osszekutyulodott, illetve mar nem ma kezdodott.

    ReplyDelete