Wednesday, January 22, 2014

névnapomra...


 Tegnap jo volt megint , hogy Agnes nevet kaptam .Egy egesz ocean keves megakadalyozni  azt, hogy kimaradjon, meg akkor is , ha itt nem szokas ez az unnep.A tavolsag nem tud hatni a szeretetre, ami idonkent  megallithatatlan .Egy egy jeles alkalommal ujra es ujra bizonyitja  erejet, nagysagat ,  olyan baratokkal, akikkel valosagban nem talalkoztunk , megis jol ertjuk egymast. De  ez a nem talalkozos ismeretseg-baratsag nem akadaly abban, hogy odagondoljunk, jelen esetben ide hozzam, es melegge tegyetek az igencsak jeges januarunkat.
Az e-mail ujra erdekes lett, karacsony unnepen is ott kaptam sok kivansagot, csakugy, mint most a nevnapomra.Kaptam koszontot, kaptam viragot, kaptam sajat blogban kepeslapot, kaptam verset, kaptam sajat fotot , kaptam levelet ,de milyen levelet...ugy ereztem a legkevesebb, ha itt is megkoszonom egy csokorba szedve:Nagyon -nagyon Koszonom Nektek!

Sis :))
Nagyon sok boldog névnapot kívánok! :)
Ezt ma fotóztam, libegtünk egyet.
puszillak,

...ma van Ágnes nap.
Én most és így, saját kertem jelen pillanatnyi téli, tavaszi? virágaival köszöntelek drága Földim:)
Minden szépet és jót kívánok Neked!

Szia!
Nagyon nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!


Kedves Ági!
Sok-sok boldog Névnapot kívánok.
..és persze jó egészséget, meg sikereket!

Drága Ágikám!
Névnapod alkalmából kívánok nagyon sok boldogságot,jó egészséget ,sok szeretettel,Neked és Családodnak!
Vigyázz Magadra .Szép  napot és jó ünneplést :-)

    Ma jeles nap köszöntött reánk,
Te nevedet örömmel zengi szánk.
Veled ünnepel az egész családod,
Mosolyogva fogad ma minden barátod.
Én neked e pár sorral:
Boldog Névnapot kívánok!

Kedves Ágnes!
Vannak emberek akik az év elején bizonyos fogadalmakat tesznek maguknak. Azt vagy betartják, vagy nem. Ezt embere válogatja. Éreztem, hogy ez az év nem lesz olyan, mint a tavalyi. Sok változás fog történni szerintem, és felgyorsulnak a tevékenységek, vele az ídő is. Ez azért is valószínű, mert a föld rezgésszáma megemelkedett. Számítottam rá, hogy lesznek váratlan meglepetések az életemben. Persze ez természetes, de inkább a jókra számítok mostanában.
Az első meglepetés, amire nem számítottam, képzeld ma érkezett. Szokásos módban böngésztem a blogok között, és az egyik blogban az oldalsávban felfedeztem az új blogod címét. Nem akartam elhinni először. Biztos nem jól látok. De nem tévedtem. Hidd el, nem tértem magamhoz egy ideig. Nagyon jó téged újból olvasni. Nagyon jó érzés.
Tisztelettel:


Még belefér az időbe, boldog Névnapot Ágnes :)


Boldog névnapot, s kívánom, hogy minden vágyad teljesüljön.
puszi
szeretettel