Monday, August 12, 2013

amik bosszantóak, bosszantanak...

..soha nem ertem parkoloban , amikor egy darab cipot latok heverni, nincs parja, csak egyetlen darab.Vagy kimegyek a partra es elhagyott bikini folso, esetleg also, eldobott kolas dobozok.Ez csak akkor fordul elo, ha hajnalban megyek, mert meg 9 elott feltakaritjak.
Igazan megis ez a no bosszantott fel, mert utalom, amikor hulyenek neznek.Van haz, auto, eletbiztositasunk.Komoly osszeg havonta, ugy, hogy egyszer kerultem olyan helyzetbe az elozo haz letorott fajaval, amikor szerettem volna valami keveset visszakapni, abbol a nagyon sokbol, amit eddig befizettunk mar, elutasitottak, mert 1500 dollar volt az onresz, a kar meg nem volt akkora.


No- hello, a nevem xy, te az eletkor 18-55 kozott belefersz valamelyik boxba?


En- Mivel eleg nagy doboz, igy igen, beleferek.


No- Egy nagyon kedvezo (noiproblekmakbol kialakulo rak) biztositasat ajanlom.Tudtad, hogy a gazdagoknak adjak a jo gyogyszereket, a szegenyeknek alig valamit?


En-Nem, ezt nem tudtam, de valahogy ugy kepzeltem a penz sokmindent atfed.


No-Ha fizeted ezt a  biztositast 20 evig, es akkor valami rakos megbetegedesed lesz, egy osszegben visszakapod.


En-Vagyis elore bekalkulalom, hogy rakos leszek, es meg fizetek is erte?


No-nevet...nevet..nem nem szabad ilyen pesszimistan nezni.


En-Megis hogy nezzem, ha az eletbiztositasra rakbiztositast kotok, vagyis biztositast a biztositasra?nem eleg, hogy mar az apolasnal kulonbseget tesznek, meg fizessek is olyanert, amiben soha nem reszesulok.Koszonom, nem kerek ebbol.Maradok a megelozo szemleletnel.


No- Azert adok egy linket, olvasd at!


En-Azert koszonom, atolvasom majd.Ezek szerint odafont is mashogy kezelnek majd bennunket, akik nem vagyunk eleg gazdagok?


No- nevet..nevet..nevet  ..nem, nem hiszem


En- vagyis itt kell megfizetnunk az eletben azert, hogy vegre egyformak lehessunk Isten szemeben?


No-nevet..nevet..nevet


En...utalom, amikor az ironimat poenkent kezelik, elkoszonok.Utalom, hogy felvettem a telefont.Nem tudhatta, hogy tanultam a biztositast, hogy mukodik, hogy alkalmazzak.


A biztosito tarsasagok 100%-os haszonra torekszenek, ezert vannak a kotvenyek aljan, hatoldalan az apro betus reszek, melyek mind azt reszletezik miert nem kaphatsz majd, ha bajban leszel.Korunk szornyetegeve notte ki magat, kulonosen a kotelezosegevel. A legnagyobb bevetelevel maga moge utasitja a gyogyszer ipart is.