Sunday, July 14, 2013

reggel...


...egy almos varosban, csucsorogni az ablakban, hivatalos levelet fogalmazni ket perc alatt szinte, talan erre is jo az, hogy reggeli vagyok, hogy koran ebredo.
Majd atszove nemi romantikaval, mert nem maradhat a csaladi nap ilyen hivatalos,  magunkban ujra mosolygni azon, hogy Mr.Darcy mar harmadszor jegyezte meg a gombas tekercs napjat, mennyire varja.
Tegnap teszteltem, persze hogy nem tudja, kulonben nem erne semmit a tesztem, es Mr Darcy nem okozott csalodast, azonnal kiszurta az uj haloingem.
Megis inkabb Lola uj jatekat mutatnam meg, mert ugy illik, egy haloing csak ket emberre tartozik elvegre:)
Ezt a jatekot addig forgattam a kezemben, a sok megszokott labda, csont alaku sipolos jatek kozott, hogy vegulis hazajott.Angol tervezes, ra van irva.De megis kinek juthatott eszebe egy kis baranyt ragasra tervezni...Lola azonnal a fejenek esett, es hiaba hittem naivan azt, hogy majd most ezzel lefekszik es ragcsalja, ugyanugy dobalnom kell, tovabbra is, reggeltol estig elvarna...

3 comments:

 1. :) a kutyak mar csak ilyenek.Lola eldugja, ha tobb van neki.Most kb 2 honapja arra szokott ra, hogy dobalnom kell, es nem tudja mi az eleg.Ja es csak en dobalhatom:D

  ReplyDelete
 2. Aranyos!:)
  A férfiak nálatok nagyon kedvesek és figyelmesek,ez nagy ajándék!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen Monika, tenyleg azok.A ferjemmel nagyon szerencses vagyok, mert elso perctol ilyen volt, maradt is.Ertekelem is nagyon:)

   Delete