Thursday, July 11, 2013

szótlanságom oka...


..kerestem egy idezetet a napokban, a fenykepek kozott emlekeztem  hogy van.Az idezet nem lett meg de a fotok elvittek messzire,tul az operencian is,  folkavartak, mint mindig.
Befele  fordultam, szotlanna valok ilyenkor.Sokszor ugy elgondolkozom az eletemen, vajon jol dontottem e, amikor eljottem, amikor visszajottem, amikor itt maradtam.Megol a kivancsiag, amely soha nem fog , hiszen nem tud kiderulni, vajon milyen eletem lett volna, ha maradok, ha soha nem indulok el.Ha maradunk sem marad semmi ugyanaz, minden valtozik, elmegy mas.Meg a varos is olyan eszrevetlenul tud atvaltozni, epuletek tunnek el, jonnek helyette ujak.Csak egy egy foto kapcsan dobbensz ra, jeee mar ez sincs meg.
Amit lehetett elertem, iskolak sorat,ujra erettsegiztem, diplomaztam utazas es idegenforgalombol, munka lepcsok is megvoltak, az elso egy deliben kiszolgalo, es egeszen sajat vallalkozasig, baratsagok, nagy utazasok...de a kerdes az marad, vajon jol dontottem e,es vajon milyen lett volna egy mas elet, a kerdes megvalaszolasanak hianya, mely orokre kerdes marad igy...
Aztan elmentem nezelodni(vigasztalodni), es ez a kosar es ruha lett az eredmenye, amirol majd kell meg irnom...igen, muszaj, mert igy csak egy kosar es egy ruha:)8 comments:

 1. Hogy milyen lett volna...sokszor gondolok rá.
  Nem tudom, milyen lett volna, tudnom kell, hogy így a legjobb:)

  ReplyDelete
 2. Igen, azt hiszem igy a legegyszerubb.Az ev legtobb napjan en is igy gondolom, cska neha elojon az a milettvolna:)

  ReplyDelete
 3. Igen Eva! fantazialasra es ha az embernek eppen nincs gondja baja, ilyen hulyeseggel csinal maganak.En szoktam eleg gyakran:)
  Sajnos valasz nincs, se jo se rossz, csak egyszeruen nincs.

  ReplyDelete
 4. Neked ez és így volt megírva.
  Szerintem már annyira megszoktad azt a 'kinti' életet, hogy itthon nem éreznéd jól magad egy idő után.

  Én meghalnék a honvágytól:(

  ReplyDelete
 5. O meghaltam en is Orsi:)nem is egyszer.
  Probaltam visszakoltozni, nem ment.Mar innen is hianyzott ugyanugy szamtalan apro dolog, megszokas, es sok barat, ugy, ahogy en is hianyoztam nekik:)

  ReplyDelete
 6. Sokat foglalkoztatott ez a kérdés, most úgy gondolom, ha ott megtaláltam-megtaláltad amire vágytál, elégedett vagy-jól döntöttél.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kosoznom neked is Rozsa:)nyilvan valamiert van az ember valahol, de ahogy irtam is foljebb, inkabb kivancsian megnezne miben kulonbozne a ketfele elete:)

   Delete
 7. Koszonom Aniko! jokat irtal, mert csakugyan igy van, volt velem is.Ezek inkabb jatekok a gondolatokkal, parhuzamba allitas vajon mennyire lett volna mas, illetve lett igy mas, hogy eljottem.Kicserelodunk, pedig azt hisszuk, hogy nem.

  ReplyDelete