Tuesday, July 2, 2013

(nyak)mizeria....elfekudtem a nyakam a bal oldalon, nem birom forditani a  fejem, csak az egesz felsotestemmel egyutt.Uuuutalom, mert nagyjabol ket hetig fog tartani.
Anyurol almodtam, es nagyon zavart az, hogy csak hatulrol lattam, csak a hatat.Igyekeztem ugy helyezkedni, hogy lathassam, de soha nem sikerult.Mar nyultam a vallahoz, hogy magam fele forditom, amikoris felebredtem es a sajat nyakam vallam fajt.
Most duhomben lehuztam az agynemut, "nagymosas"-t rendezek, kenyszeritve magam a mozgasra.Mintha tehetnek arrol, hogy elfekudtem, mintha nem mozognek eleget:)
Aztan ugy gondoltam ehhez ablakot is illik pucolni, ekozben meglattam a szemkozti hazat, a folso reszen ket apartment van kialakitva, kiado folyton.Az elmult egy ev alatt mar tobbszor cserelodott a fuggony, a lakoval egyutt..most ures az ablak..igen, tegnap elseje volt, valamikor hetvegen koltozhettek ki.Es meg en nyavalyogtam tavaly..vajon hany ilyen ember sodrodik napjainkban, mindig odebb, sehol nem eresztve gyokeret..a kislany edes volt, 5 eves koruli, neha integettunk egymasnak..
A citrom bokrom viragzik, tavasszal kaptam meg.Bodito illataval segit a nyakamon, mert mindig kivanok odahajolni, illatozni..

4 comments:

 1. Szeretem a napi történéseket olvasni, még ha azok nem is kellemesek.
  Két hét? Hosszú bizony merev nyakkal. Minden jót!

  ReplyDelete
 2. Hosszu lesz nagyon, de koszi:))a veztesre akkor meg nem is gondoltam, tolatni ilyen nyakkal borzalmas:)

  ReplyDelete
 3. Jó az otthon íze, jó, ha van, jó téged olvasni, és jó lesz a gyógyulás is. Szeretettel üdvözöllek:)

  ReplyDelete
 4. Koszonom Rozsa:)kolleganomtol kaptam egy csodabogyot, mar sokkal jobb!

  ReplyDelete