Friday, March 9, 2012

grapefruit...


Soha nem fogom elfelejteni azt az illatot, erzest, amikor eloszor ereztem.Lenyitott ablakkal mentunk, es beszokott a finom, valahol egeszen picit edes-kesernyes illat a kocsiba, az orromba, es meg sehol nem volt lathato az ultetveny.March break volt, Floridaba mentunk kocsival.

Egy evben ketszer ad termest, az ott lakok ilyen parfumos illatban elnek.Reszegito egy odautazonak.
Ilyenkor tavasszal a sok sok megujulassal, mindig ehhez nyulok.Maskor is, ev kozben is, de ilyenkor napokig tarto az egymas imadasunk, mert latszik.A szervezetunk belso "olajcsereje "nagyon fontos.Sokkal tobbet er egy 6 napos grapefruit kezeles, mint kisebb vagyon elkoltese a kozmetikusnal.
Gazdag C vitaminban, rostjai olyan anyagot tartalmaznak, amely megkadalyozza az erek falan lerakodast, elmeszesedest.Igy rendben tartja a koleszterint is.A borunk utana sokkal szebb, elobb, sugarzo.
Mindamellett, hogy a napi masfel ket liter viz bevitelt szajkozzak, ami szerintem gyumolccsel helyettesitve sokkal egeszsegesebb, mert a viz csak atfut, kimos fontos anyagokat, a gyumolcslevek feszivodnak es bevisznek fontos vitaminokat, asvanyi anyagokat.Megmaradnak, es igy allando hidratalast biztositanak a bornek.Ez latszik is.
Negy napja egy uj programot kezdtem, tornaval, amit toning-nak nevezek.Osszeallitottam gyakorlatokat, amibol napi reggel-este osszesen megprobalok 50-t csinalni.Egy egy muveletbol.
Utana reggel es lefekves elott is grapefruittal fejezem be.
Ha kozel ulunk egymas mellett jatekossagot is lehet belevinni, mert a kanallal, amikor belenyulok frocsog, szemembe, arcomra, es a mellettem uloere is.Erre persze ra lehet segiteni, hogy erdekesebb legyen a reggel.
Jatekkal, anelkul , boldogan, szomoruan, almosan, eberen, mindig ad egy eros pillanatot a napomhoz a grapefruit eves-ivas.