Monday, March 12, 2012

gondolatok egy nõ naplójából....


A sugarut egyik vegen aproert zenelnek, masik vegen szemetet is penzben mernek.Egy ut vilagmeretu ellentmondasa.Egyik vegen a fillerekbol kap tal meleg etelt, masik vegen egy meleg erzest sem.

Szeretem jatszani a butat, akkor is, ha tisztaban vagyok dolgok racionalitasaval.Ilyenkor szokott kirajzolodni az emberi viselkedes oszintesege a leginkabb.

A kirakatok uvegen tukorkepkent masodpercekig latszo elet mozdult.Fenyek jateka volt es optikai csalodas.

A magany csondje burkolt be, csak ugy, ahogy ajandekot csomagolunk.Moslyom kotott masnit a gondolat vegere.

Sokaig tevesztettem a vagyakozasom honvaggyal, egy allandosult erzessel.Be kellett latnom az egesz eletem a vagyakozas korul forog, mindig vagyom, elvagyom, oda is visszavagyom, ahol meg soha nem jartam, csak kepzeletben.


A hajnali pir, pontosan olyan, mint egy zavarban levo noi pir.Szep.

Neha osszehuzom magamban az erzelmeimet, mint jeges-szeles idoben a kabatom.Az emberek is kepesek olyan hidegek lenni, amilyen kozegben csak megfagy a gondolat.2 es fel ev utan, ma ejjel zarom a blogom veglegesen.Koszonok mindent!:)

* Tavaly emlitettem valtozasokat az eletemben, ez most vegre beteljesedik.En nem birok nyitott naplot hagyni magam utan es hetekig, honapokig nem irni.Csak ugy tudok elore haladni, ha az ajtot mogottem lakatolom:)ilyen vagyok.
Senki nem, dehogyis bantott meg, ellenkezoleg, nagyon sok szeretetet kaptam itt, es csak remelem, hogy en is adtam.
Ismetelten, Koszonom!:)