Thursday, March 30, 2017

9 nap...


Azon gondolkodtam el erosen ma, ahogy hazafele vezettem..mekkora onfegyelmunk van te jo eg...volt is mindig, mindent vegig csinaltunk..de ma pl megint havazasban jottem , az elozo napokhoz mar nem esik jol es megis itt van, el kell fogadni.Megint erosen minusz lesz ejjel, reggel , hetvegen pedig ismet +12.Es meg csak nem is aprlisi trefa.
Most este 10 lesz, mindenki itthon van, Panda is:) ebben az idoben nincs kimaradas, nincs udvarlas.Persze o ettol nem boldog, de kozoltem vele, hogy en sem az ujabb havazastol.Fogadjuk el.
A ferjem a gyermekkorat kerte tolem vissza, idezzem meg.Igy alakult, hogy daraltkekszes tekercset keszitettem, kokuszosan, sutes nelkul.
Ma a nem tavaszi idojaras ellenere ismet tojasos nokedlit ohajtottam, salataval .Ujabban raszoktattam magunkat a pontos orahoz kotott teazasra, ehhez lehetett tekercset enni.En nem szeretem, gyermekkent sem ismertem.
Aztan megjegyezte a ferjem:Milyen jo  hogy van Neked kinek sutni-fozni
osszenevettunk, mert azt valaszoltam
-Igen, nekem valoban nagyon jo..borzaszto lenne, ha esetleg egyedul lennek.


Alaptermeszetem a masokkal valo torodes allandoan..ebben az etetes is benne van.Kulon hab a tortan, hogy bar enni annyira nem szeretek, de sutni fozni annal inkabb.


Most minden jo, mindenki a helyen van, meg Panda is:) talan reggel is korabban kell kelni, a havazas miatt:) nem baj, edzesben tart, mint annyi minden...joejt nekunk:)