Sunday, May 3, 2015

a nőkről...


Mi nok hajlamosak vagyunk olyan miatt sovarogni, amit szerettunk volna, de valamiert kimaradt az eletunkbol.Legyen az egy orrunk elott elvitt  ruha, egy fotel, vagy egy fiu-ferfi.Ez persze nem jelenti azt, hogy az a kimaradt valami-valaki jobb lett volna, szebb lett volna, megfelelobb, a kimaradt a kulcsszo, ez nagyitja fol.
Ebbol kovetkezetettem ki magamnak, az emberektol barmit, barmennyit kapsz, vagy adsz, soha nem az lesz a merlegre teve.A merlegre az kerul, ha kersz valamit, annak a viszonzasa, vagy nem viszonzasa.Ha megkapod, a masik szemely 100 xsara  novekszik, mert a keres a teljesitessel talalkozik.Ha elutasitanak, hiaba az osszes tobbi tette, eltorpul az elutasitas mellett, csak azokra az elutasitasokra fogsz fokuszalni.
Erdekesek vagyunk mi, erzelmi nok.*foto: Ginger- szieszta viragok kozott.

4 comments:

 1. ööö, nem baj, ha most én a virágaidat figyelem? a csodás begóniádat meg a már virágzó levenduládat :)
  meg a cserepeidet, a gyönyörűvé nőtt Gingert...mindent észreveszek ám :))

  amúgy meg...tényleg érdekesek vagyunk, mi nők. Ettől vagyunk szerethetőek, vagy nem szerethetőek. MIndenki döntse el melyiket akarja....

  Ölellek a jó hangulatú fotóért. Meg mindenért :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem baj, dehogy baj:)) jol kiszurtal mindent, de az egez meleghazbol van, meg nem volt annyi joido, hogy nalam igy kifejlodott volna. Ginger imadja a viragokat:)

   Koszonom Orsika, jol esett!! olellek vissza es nagy puszi Neked:)

   Delete
 2. én is a képre bűvölődtem, fantasztikus jó hangulata van:))))

  ReplyDelete
 3. Tegnap lefekvéskor valahogy szóbakerült a férfi és nő más beállítottsága. Mi nők nem tudunk érzelem nélkül sem élni,sem dolgozni,sem semmit ,.Ez a férfiaknak jobban megy.

  ReplyDelete