Wednesday, May 13, 2015

milyen is az élet...




Amiota elolvastam nem tudok megnyugodni es nem tudok tullepni, pedig nem ismertem csak kozvetve.Ha reggelente ugyanazt a radiocsatornat hallgatva mesz dolgozni, a musorvezeto egy ido utan ismeros/barat lesz.A hangja, a poenjai, a szomorkodasai olyanna teszik, mintha mindig ismertetek volna egymast.O egy noi musorvezeti Erin Davis, 52 eves, egy torontoi csatornanal dolgozik forever.Meg Torontoban eltunk, amikor "megismertem".Amikor elkoltoztunk meg sokaig fogtam azt adot, a lanya, akkor kezdett kamaszkodni.Azt hiszem Valentine napi specialis musor volt, az igaz szerelmekrol beszeltek.Elmeselte, hogy ferjevel kozepiskolaban szerettek egymasba, majd tovabbtanulas es eskuvo.Egyikuknek sem volt soha senki mas.A lanyanak viszont azt tanacsolta, hogy ne siesse el, randizzon tobb fiuval, ne ragdjon le egynel.A lanya nem ertette, ha boldogok az apjaval, o miert ne talalhatna hasonlo szerelmet es akkor nem szeretne masokkal randizni.Nem ertette neki miert tanacsol onmaga, sajatmaga elleni peldat.Esetleg megsem boldogok?megbantak valamit? Nem derult ki.
Tegnap olvasom a hirt : ErinDavis lanya, 24 evesen, vasarnap az elso anyaknapjan, miutan oktoberben adott eletet elso gyermekenek, lefekudt aludni es soha tobbe nem ebredt fel.
Meghalt, pont Anyak napjan, ugy, hogy O is valaki gyermeke volt, es neki is gyermeke volt.Megtapasztalta mindket oldalat az anyasag erzesenek.Az ok ismeretlen, elozmeny nem volt, betegsegre utalo jel, semmi.A gyermek sirt, de o mar sem arra , sem ferje ebresztesere nem kelt fel tobbe.Sem anyja oromere...Erin Davis egyetlen gyermeke volt a lany/fiatalasszony..


"Our dearest, sweetest, kindest daughter Lauren went to sleep Sunday night – her first Mother's Day – and did not wake up to her baby's cries and husband's nudges on Monday," Davis said in her post. "We will search forever to find answers to something that is so unspeakably wrong that none will ever suffice.:
link:http://toronto.ctvnews.ca/erin-davis-expresses-grief-in-touching-blog-post-after-daughter-s-sudden-death-1.2370169



pic:Lauren Davis from net