Wednesday, May 6, 2015

egy pad élete...Nezegettem az elozo kertet a pad kapcsan, kerestem a tortenetet.Eloszor nyers szinu volt, majd lekentem egy favedovel.Aztan elveszett a kert, a sok szep viragom, a zold, es belecsoppentem egy betonozott udvarba.Semmi noveny, a szomszedsagban itt ott egy egy fa, de kozel nem olyan dus novenyzet, mint ami elveszett.
Itt a kocsiknak van hely beallni, nem marad semmi kertet kialakitani, csupan a sarkok maradtak, kulonosen az egyik oldalon.Oda probalok csodat varazsolni, egy tenyernyi foltot, a mikrokert melle, ami az emeleten kilepve van.
A padra visszaterve, tavaly kekre festettem, az iden valami zoldet szerettem volna, de sokkal vilagosabb lett, mint az elkepzeles.Nem baj, igy marad.
Kozben kaptam egy nyaralot vegre, oda is elvihetnem volt az elso otlet, de aztan marad megis itt.Ehhez a hazhoz tartozik mostmar az evente cserelodo szineivel, ahogy eletet visz az udvarba azon a kis folton.Vibral, el, mint en, mert elni jo:)


4 comments:

 1. Tüneményes a kis kert zug! És a madáritatód!!!!!!:)
  Nem egészen rétem a pad történetét: vissza tudsz menni lefesteni? Szabad helyen van?

  ReplyDelete
 2. Annyira szeretem, hogy olyan szépen, ízlésesen kihasználod azt a lehetőséget, ami adódik ott a kert sarkában :) Hangulatos és minden ott van, aminek lennie kell egy olyan csöpp területen.

  És igen, a madár etető/itató csuda jó! :) meg a talicska...a padról már nem is beszélek, mert az is mindent visz nálam :)

  ReplyDelete
 3. Jól tetted, hogy elhoztad, hangulatot ad a kertecskédnek. A madáritatóról készíts majd közeli fotót légy szíves, kíváncsi vagyok rá. Nálunk a kutya abból iszik, nem értem miért, el is törte, csorbán használjuk.

  ReplyDelete
 4. Sajnos csaka netrol van a cimlapfoto:( de majd a nyaraloban hatha lesz gyongyviragom is, meg hoviragom is:))

  ReplyDelete