Thursday, May 7, 2015

az ígért fotóim...

 A madaritato/furdeto uvegbol all, es fem osszecsukhatos alsoreszbol.Az uvegtalat csak ra kell helyezni.Nagyon megtetszett az, hogy uveg es a festett viragok benne.Mar mokust is lattam inni belole, pedig meg igazan meleg nem is volt.Ez itt egy orgonahajtas, tavaly osszel ultettem a masik sarokba, ott nincs hely.Nagy oromomre megmaradt, kihajtott, naponta neztem a rugyeket, hogy jol latok e:)
Ha novekszik, terjed, majd formara fogom vagni, hogy ferjen, fejlodjon de ne  seruljon.Lila viraga lesz, ha hoz nekem.A masik kertebn amikor eljottunk mar oriasi volt, azt is en ultettem.
 O, Mr.mosomedve (ur) egyik delutan jottem haza es fenyes nappal itt setalt a kapunk elott.Kiszalltam kaput nyitni, akkor ha nem is gyorsan, mert eleg lajhar mozdulatai vannak, de felmaszott a szomszed fara.Onnan nezett ram, ahogy fotoztam.Majd eszrevetlenul odebb allt.Nagyon sok  gond van az allatok etetesevel, a masik hazban kulonosen akkor jott, ha magyar kajat foztem, imadta kikutatni a kukabol:) Sok helyen a fekete medve is igy latogat a jo kis illatokra:) Tavaly olvastam, egy jegesmedve egy nappaliba is besetalt, mert mi itt Kandaban hiresek vagyunk arrol, hogy nem zarjuk az ajtot, kaput.Kulcsra nem.En is millioszor alszom ugy, ha egyedul vagyok is, mert tudom, hogy Lola kivalo or:)

6 comments:

 1. kedves képek
  derűs otthon

  bár én azt hiszem a vadállatoktól megijednék...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koszonom Katalin!:) kedves szavak:)
   Eloszor mi sem voltunk ilyen felhotlen kapcsolatban, de megszoktam, hogy barmilyen nagyvaros kozepen elek, az itteni elet reszei ok:)

   Delete
 2. na jól van, ha direkt annak árulták, akkor nem teleportálom el előlük magamnak :D

  ReplyDelete
 3. Köszönöm a fotót. Micsoda mosómedve kalandjaid vannak neked! Én is tavaly ültettem orgonabokrot, idénre szépen jöttek alulról új hajtásai, jó helyet találtunk neki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Orommel fotoztam Aniko! en nagyon kivancsi leszek milyenne fejlodik az en kis gyenge hajtasom:)

   Delete
 4. Bocs elfeledtem megirigyelni az itatódat, ez volt a lényeg.... miénk kissé csorba, mióta Zsebi összetörte. nem értem miért abból iszik?

  ReplyDelete