Saturday, March 27, 2010

Díjazottjaim:)Nem tudok szabalyosan dijat adni, de legyen ez szabalytalan, viszont szemelyhez szolo, megha nem is egy szemelynek kerestem, de tartalma miatt tokeletes.

Theodothe! a blogod kulonleges, ezert jutalmazlak.Az Istenek vilaga maga a misztikum, aki ilyen vilagban mozog olyan otthonosan, mint Te, nem lehet hetkoznapi.Koszonom a csodalatos kepeket kulon, amik mindig lenyugoznek.

dkg! Te is egy hopehely vagy, egy kulonleges.Ne legyel ilyen kemeny magaddal, mert elsosorban onmagunkat kell szeretnunk, es igenis meg kell tanulni nemet mondani, legyen ez az uj celod!Tobbe nem engeded, hogy beled rugjanak.


oximoron! Te olyan emberi vagy es mindig tudod a tokeletest irni, amivel azonnal mosolyt csalsz.


KisVirag! aki felreteve mindent, hosszu levelet irt nekem, mekkora ero lakozik benned.Koszonom!

A díjat ki kell helyeznetek magatoknal, a tobbi pontot meg ratok bizom:)
Nagyon szep hetveget kivanok mindenkinek!

puszi
Agnes.

6 comments:

 1. Meghatódtam, köszönöm Neked és gyönyörű hétvégét:-)

  ReplyDelete
 2. Kedves Ágnes! Nagyon-nagyon kedves vagy, és nagyon köszönöm a dícsérő szavakat! Remélem, hasonlóképpen tudom viszonozni majd neked ezt a kedvességet! Csodás vasárnapot kívánok Neked!

  ReplyDelete
 3. latod, milyen apro dolog is elég ahhoz, hogy oromomben bogjek?
  koszonom!!
  ezentul nem is merek semmi szomorut irni :)

  ReplyDelete
 4. Drága vagy, köszönöm! Bár sokszor nem is tudjátok, milyen gyenge is vagyok valójában!!! Mint mondjuk, most...de ugyanakkor azt is jó tudni, hogy az erő, ami belémépül, ami sugárzik, az sokszor Tőletek van! És ezt köszönöm! :)

  ReplyDelete
 5. oximoron csak nyugodtan irj, olyat, ami jon, ha szomoru is lehet tokeletes:)

  KisVIrag:)
  Ha hiszed, ha nem, tudom, hogy neha csak erosnek latszol, magam is megeltem mar sokszor.Mar attol voltam faradt, hogy erosnek kellett latszanom, mert mindenki annak hitt.Nalad ez most kulonosen ertheto.Lehetsz gyenge is es turelmetlen is, es lehetsz duhos is.Csak gyogyulj meg, azt kivanom!

  ReplyDelete