Sunday, June 30, 2019

pool party meg egyebek...


Hosszu hetvegenk van, holnap Canada day, szuletesnap, mint otthon az augusztus 20.
Sok kozeli programunk volt/van de nem hanyagolom el a kicsikeket sem.Kaptak tolem egy apro medencet:) hihetetlen milyen sok torodes kell , ilyen kis testek pillanatok alatt kiszaradnanak.Allando friss viz, ok a hideg tejet is nagyon szeretik es ha atforrosodnak pancsolhatnak.A mini kertben alakitottam ki nekik, a sok noveny kozott.


A programok kapcsan aztan elojon a mitvegyekfel kardinalis problema mi noknel, mert kidol a  szekrenybol a ruha de talan ez a legnagyobb baj:) sokkal nehezebb igy valasztani.
Ez a piros mintas felso a szine miatt nyerte el a tetszesem, a kanadai zaszlo ugye piros feher , ez meg hasonlit kicsit.A koszos lila a csipkezett betettel  hodit.Anyunak biztosan tetszene.Raadasul a zolddel es a feketevel is jo paros.
Kint fogok fozni megint, este tuzijatek zarja a haromnapos hetveget.Meg elmeselem azt is, hogy bedoglott a moso-szaritogepem, egybeepitett, es akkor a ferjem kijott, hogy vett egy hutot:) mi igy vasarolunk altalaban, de azert azota moso szaritogepem is lett:)
Ma gyonyoru volt a part, a to..ezer csillogassal, mint apro gyemantszilankok
szortak fenyuket.Ma szep a nyar megint, nekem.