Monday, May 30, 2016

Vajon...

 ... miert olyan fontos,hogy torott bogret ragasszak ilyenkor nyar kozeledten...adni egy masodik eselyt  szegenynek, toltson be egy uj szerepet, aminek talan nem is biztos  hogy orul, hiszen csorbult,mint neha az en buszkesegem.
Ez a magas viragos volt a legkedvesebb az utobbi idoben...a pottyos tul pottyos volt, a hazikos tul kedves, az egyszinu tul egyszeru ...a viragos mindenben tokeletes volt, magas, karcsu,rajzolt viragu..imadtam teazni belole.Egy hete kettetort, meg egy kis darab,ami vegulis eltunt.Ma hoztam vegre ragasztot, megragasztottam, kapott egy szep viragot is.Hasonlit arra, amely az oldalara van rajzolva.
Ugy illesztettem , mint eletunk napjait szoktuk egymashoz..figyelmesen, koncentralva...hogy aztan ha ujbol szettorik kihajinthassam, mert majd duhit az a sok energia amit beleteszek es megis torni akar.
Majus..holnap veget er.Eszembe jutott amikor a Duna parton setaltunk kezenfogva, neztuk a lebuko Nap szetszort fenyeit a viztukron,kozben vallunk idonkent  osszeert..harangszora..bim bam...bim bam...szep volt, mint ez a majus, ami holnap veget er:)