Tuesday, August 18, 2015

házszámtábla...


Emlekszem egyszer mar irtam, de azert leirom ujra, adott idokeretben az ember meg tud szeretni barmit/ barkit, es ugyanugy kepes megutalni is.

Ha szeretunk valamit a legaprobb reszlet is fontos, minden kinagyitodik, semmi nem terhes nem lesz faraszto.Vegyuk peldaul a hazszamtablat.Ha olyan helyhez kotodik  amit azonnal szivunkbe zartunk, hirtelen fontos lesz.Es ha igazan belegondolunk nagyon fontos a hazszam, hiszen azon keresztul talalnak meg, ernek el.Azt diktaljuk be minden fontosan jegyzett , adminisztralt helyen.Nagyobb jelentosegu, mint a  telefonszam, mert az barmikor megvaltoztathato, mig a hazszam, az adott helyhez kotodik.
A nyitomondathoz fuzve, vegulis megszerettem mar itt is, a varosi zajban, mert kozben rajottem, hosszutavon nem az dominal ahol laksz, hanem akivel.Alakitod a kedved szerint, mig vegul elfogynak a kifogasaid, el kell ismerned: megszerettel itt.
Aztan elerkeztem az uj ingatlanhoz, aminek a varosneve, utcaneve igazi muzsikaszo  es minden ami hozzakapcsolodik csakis szep lehet majd.Pl a hazszam, sebtiben csinaltam egyet, de tudom, hogy nem ez a vegleges ez csak elso darab, mert ennel azert sokkal szebbet is tudok.Mar a hazszam is arulkodhasson a lakokrol..talan vidamak, kedvesek, tartozkodoak, baratkoznak konnyen....vajon mit arul el egy hazszamtabla, felteve ha van...arulkodik e az igazi enunkrol? vagy ez is olyan, mint a kvizek, melyek 10 kerdesbol megallapitjak milyen virag vagy... 

 Ti mit gondoltok errol? van e hazszamtablatok es ha igen, milyen? Fontos e szamotokra?

4 comments:

 1. Nagyon koszonom Virag:)ujabb kozospont, mert en is lesem mindenhol az egyedieket.Azt tudom, hogy ott nekem is valami altalam keszult lesz, ha nem is ez.Bar most, hogy biztattok mar jobban tetszik:))

  puszi, szia:)

  ReplyDelete
 2. Ooo koszonom Orsika:))maris jobban tetszik nekem is:) Itt ezen a haozn a mienk is egyszeru, vett, az is fem, na de itt ugye sokaig nem szerettem lakni:) Oda mindenkeppen sajatkeszitesu lesz, ha nem is eppen ez.Mar latom ahogy megb nem tudom hanyat krealok, mig vegul az elso lesz a legjobb:D

  koszi, puszi:)

  ReplyDelete
 3. Csak rohanva írok: nekem az ajtómon volt, üvegre festve, nevek és Miska és Miska rárajzolva. Miska volt macskaúr. Teljes jogú lakó és családtag.

  ReplyDelete
 4. A ragaott szekelykapu mar onmagaban is csodasan hangzik, de ha hozza keszul hazszamtabla is, mesebe illo lesz csakugyan.Okvetlenul meg kell majd mutatnod!!:)

  Koszonom az elismerest, egyre jobban tetszik nekem is:))

  Szep hetet kivanok Neked is!!

  puszillak:)

  ReplyDelete