Saturday, April 12, 2014

születésnapra..

 ...amikor megszuletett, azonnal a mellkasomra helyeztek egy-ket percre mielott koldokzsinort vagtak. Ma is kristalytisztan emlekszem az elso racsodalkozasomra:milyen szep baba , milyen finomak a vonasai.Osszerakott tenyerunkben  elfert, es nem  volt olyan amit meg ne tettunk volna erte.Azonnal nagyon szerettem .
Anyanak lenni borzasztoan nehez, az egyik legnehezebb feladat mindorokke, mert soha nem befejezett, mindig uj ele allit, es nem csak az elet kulonbozo korszakaiban, szakaszaiban, de naponta is aka'r.
Kamaszkorom rajongasa  az egyuttes, aki enekelte:kivand mindig ugy szeressenek, ahogy szeretned, hogy szeressenek..
Joval kesobbi felnottkorom egesz mas teruleten megelt rajongasa,Feldmar Andras mondja: engem az anyam nem ugy szeretett, ahogy az nekem jo lett  volna.
Az egesz szeretesnek a lenyege, jol szeretni, meghatarozza az egesz gyermek -szulo kapcsolatot.Epit orokke tartot, vagy rombol.
Pontosan olyan melysegu a szeretet, mint amilyen a fajdalom, amit  olykor okozni kepes.Pontosan annyira nehez anyanak lenni, mint ahogy eljutni  ahhoz a pillanthoz, amikor a tortara B.Danielt iratunk, Balazs helyett, mert a szeretet , a jol szeretes nyer mindenek felett.apr.12-en ejjel

* foto : a meg mindig kedvenc fagyitorta

9 comments:

 1. Boldog szülinapot az ünnepeltnek! Valóban a legnehezebb, de egyben a legcsodálatosabb dolog a világon anyának lenni. A legfontosabb a szeretet mindenek felett.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kosoznom szepen a neveben is Margarira Kedves:)

   Igen, a legcsodalatosabb is.A nehezseg ebben az elmult egy evben volt a nevcserevel, nehez volt elfogadnom, de sikerult.:)

   Delete
 2. Nagyon sok boldog szülinapot kívánok az ünnepeltnek!:-)

  ReplyDelete
 3. Nagyon sokat, nagyon boldogat! :) Isten éltesse, minden jót kívánok neki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nagyon koszonjuk, atadtam!:) nagyon szep nap volt a tegnapi is:)

   Delete
 4. Én is legjobbakat kívánom még nagyon sokszor. Le a kalappal előtted a névcseréért.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koszonom Aniko!! atadtam:)

   Nem volt egyszeru a nevcsere, de valahogy megiscsak megtortent;Nagyon szep napunk volt tegnap, eloszor mindig velunk unnepel es soha nem siet.Ez nekem nagyon fontos:)

   Delete
 5. Agnes kedves,
  utolag kivanok boldog szuletesnapot B.Danielnek :)
  Isten eltesse sokaig.!
  Eniko

  ReplyDelete
 6. Koszonjuk szepen Kedves Marta!:) az ember, mindenki, valakinek a gyermeke, es igy van jol:)

  ReplyDelete