Thursday, April 24, 2014

tenyérnyi boldogság..
Nem tudom miben lehet merni a boldogsagot ugy, hogy  leirhato legyen, szamokkal feltuntetheto.Lehet erzekeltetni nagysagat, teruletet, keruletet mutatva, hasonlitva, parhuzamot vonva, lehet erezni tulcsordulasig, de egyetlen szammal , sokjegyuvel leirni ,keptelenseg.
A Fold napja Aprilis 22.Miden evben keszulok ra, unneplem.Na nem partival, munkaval szoktam.Amit csak tudok beultetek, nem marad ures edeny:) Vagy ujrahasznositok, valami kidobnivalobol csinalok egeszen ujat.
10 eve szelektalva szemetelek, ez is resze a programomnak, csak ugy, mint a Fold oraja, amikor lekapcsolok, de en egyeb napokon is lekapcsolok, amit csak tudok, amit csak lehet.
En most boldog vagyok, nem leirhato nagysaguan.Valami olyan kozeget talaltam ismet, amit soha elotte, magamtol, csak ugy.Ez a boldogsag kapcsolodik a Fold napjaval, mert valami egesz mas allapotba kerulok, ha olyat csinalhatok, ami szepit, ami epit.Engem, es a kozvetlen kornyezetem (mondtak) mindenkeppen.
Most konkretan a mozaikolas fogott meg olyan szinten, hogy erzem ez most sokaig marad velem.
A Fold napjara keszitettem a minikertembe is egy asztalt, rajta a keresztnevem kezdobetujevel.Hozza kaves poharba ultettem viragot..es meg tobb helyre is..pl a kerites tovehez egig ero paszulyt(babot).
Megaztan a vazat is kikockaztam es a fiam 4-5 eve barkacsolt fadobozat is, tetejere egy preselt rozsat ragasztottam, azt is Tole kaptam.Keszitettem egy kepet is, a Kek fa cimmel, teljesen maradek, torott anyagokbol.Az asztal eloszor madarkalitka volt, majd viragtartova alakitottam, most asztal lett.Azt hiszem tovabb mar nem tudom fokozni, bar ki tudja..:)
Szoval boldog vagyok, mert olyanra talaltam, ami nagyon nekem valo, egymasnak valok vagyunk a mozaikkal.Es annal nincs boldogabb erzes, amikor az ember teheti, amit szeret, akkor amikor neki jo, addig amig oromet okoz.
Az energiam az egekben, ismet napi 14 oran at porgok, es mar olyan sokszor irtam le, hogy boldog vagyok, hogy jo, ha lefekszem, mielott ...


4 comments:

 1. Csak így tovább Ágnes, kicsit fáradtnak éreztelek az utóbbi időben, most úgy érzem éltre keltél.

  ReplyDelete
 2. Gabika:) kiegeszitetted az irasom, koszonom!En is eppen igy gondolom, nagyon szeretek alkotni.Elveszni benne, az idoben.Mostanaban orulok, hogy a kutya horkol, felebreszt hajnalban es csak ulok az asztalomhoz es mozaikozok:)alvas helyett is.

  A konzervesdoboz nagyon jo otlet, ha nem is sokat, de mi is hasznalunk, nem dobom ki.

  Szep hetveget Nektek!nalunk esik, esni is fog vegig..:(

  puszillak:)

  ReplyDelete
 3. Nagyon koszonom Neked Marta!:))ilyen dicserettel meg nagyobb kedvre kapok, bar van eleg jo, amint latszik.Mar egy uj kepben vagyok benne, de meg csak rajzolom magamnak, meg osszeszedtem a szineket.
  Rajottem, amit en torok ossze nem szabalyosan, jobban tetszik.Van egyenisege, mint az A betumnek:)
  Szep hetveget kivanok Neked!

  puszillak:)

  ReplyDelete
 4. Éjjel jutott eszembe, a Petrik Adrien könyvében (is) láttam, hogy gyűjt mindenféle eltört porcelánt, bögrét, tányért, stb. Ezeket összetörve alkotja újra, de inkább kintiekre. Szökőkút stb.

  ReplyDelete