Tuesday, February 9, 2010

Hálószoba titkok:)

Ezt frissen akartam leirni, hogy ne veszitsek el belole egy szot sem.
Egyszerre szoktunk lefekudni, irhatnam ugy is, hogy egyutt. Neha- neha elofordul, hogy en elobb vagyok almos.Ez csak velem fordulhat elo:)Igy tortent ez tegnap este is.
Meg egy utolso vizit a furdoszobaba , fogmosas stb, hajam szoktam fesulni.Ezen sokan biztosan csodalkoznanak de en megfesulkodom lefekves elott mindig, ki tudja almunkban kivel futunk ossze?:)
Imadok jatszani, mar a paplan alatt voltam, kutyika a bokamnal, amikor vigyorra huzodott a szajam, mert jatek otlott eszembe.Nem szoktam de ovatosan bacsuktam a haloszoba ajtot, es be is lakatoltam, nagyon csondesen vigyazva, mert eleg eros hangot ad.Utana visszafekudtem, a paplant is a fejemre huzva kuncogtam es vartam.Kutyika nem ertette mit muvelek, azt hitte vele(is)jatszom bujocskat es morogni, ugatni kezdett.Igy tehat komoly kepet oltottem , becsuktam a szemem, paplan lehuzva.Shih-tzu kutya olyan intelligens, ha csukva latja a szemem visszahuzodik, es beken hagy.Bokahoz helyezkedett, alvashoz feszkelodte be magat.En meg vartam .
Mar eppen kezdtem erezni azt a konnyu, sulytalan allapotu erzest, amikor zuhanunk az alomba, es hallom a kilincs lenyomasat.Ujra probalja, nem erti.Elkepzelem a Kedvesem meglepodott arcat, es neman vihogok.:)Halk, batortalan kopogas kovetkezik.-Ki az?-kerdezem, mintha nem tudnam:)-En vagyok, hallom a megszeppent hangot, -Bejohetek?- Elnezest kedves Uram, de mar agyban vagyok, haloingben, folytathatnank reggel a beszelgetest?:)-nema csond..gondolom vegig porog , akkor O most a nappaliban fog aludni egyedul panik, es ekkor mar elotte allok, ajto nyitva, diadalmasan:)-Megijesztettel-mondja, mar mosolyogva..-Latom-mondom es lefekszunk, egyutt:)

4 comments:

 1. Ez egy nagyon helyes történet, egy modern Maupassant elbeszélés, egyszerű és tiszta.

  ReplyDelete
 2. Nagyon szepen koszonom, nagyon kedves vagy.
  Megyek meglatogatlak a blogodban:)

  ReplyDelete
 3. A kopogós rész után én is végig kuncogtam a történetet. :D Igazából már többször elolvastam, de még mindig felderítenek az utolsó sorok. :)

  ReplyDelete
 4. Nagyon fontos, hogy az ember lelekben sokat megorizzen a gyerekessegebol:)

  ReplyDelete