Tuesday, October 23, 2018

becsomagolt vélemény...

Ha egyszer lenne unokam es megkerdezne ..mama milyen volt az eleted? mi volt az amit szerettel amit nem szerettel, ami duhbe hozott, ami megrikatott?

Mindamellett, hogy torekszem a szepet meglatni, annak hangot adni, inkabb hallgatni ha olyan, mint kiabalni, vagy vitazni...megis idonkent elerek egy pontra , amikor nem elhetek strucckent, le kell irnom, ki kell mondanom.
Ilyen az, amikor eppen nekem nem tetszo a vilag sweetheart...mondanam
Pl egy napon lep torvenybe a marihuana legalizalasa , a hajlektalanok bunozokke nyilvanitasaval, ha nem is ugyanazon orszagban.Ivovizet meg Jezusnak adhattak a Ben Hur-ben..ma mar ez is kerdeses.
Van egy ember, rendkivuli adottsaggal, megszerzett tudassal..aki az en szotaramban szuletett kifejezessel, besorolassal..a "legszebb" betegseget gyogyitja, a szivbetegseget..ha lehet ilyen jelzovel illetni egy betegseget..csak a szemen latod, nincs fizikai deformaltsag, ettol szep.
Megprobaljak a  nevet tonkretenni, ha mashogy nem megy...pedig a mama idejeben a tudas hatalom volt..ma mar egyfele veszely.
Amikor a felsooktatast fizetosse tettek, azt mondtam idohuzas..nincs munka, igy lassitjak le a kiaramlast a munkaeropiacra..most a droggal elkabitjak a next generaciot...
Remelem most van az, amikor elertuk a melypontot..amikor mar nincs lejjebb es innen mar folfele araszolunk, de meg igy is messze a felszin, ahol oxigen utan kapkodhatunk.


*foto from net