Friday, January 15, 2016

A bak...

 .. jegy szulotte,  fo jellemzoi:  a gondoskodo, csaladcentrikus es meg mennyi minden mas. Huseges,pontos, lelkes, szereny, joszivu, adakozo, bekes, jo humoru,jo apa, beszedes:) nehany a sok kozul.Mintha ossze is lehetne szedni mind egy csokorba, o dehogy lehet.Egy egy erenyenek is ezer arnyalata van.Ha voltak hibai, mar reg nem latom, az evek alatt elhalvanyodtak, elkoptak.Talan nem is az ovei voltak egeszen, osszecsiszolodtunk kozben.
Meg a szuletesnapjan is nekem vesz ajandekot, mert szerinte nagyon  jo kapni, de adni jobb.
Ebben megegyezunk, hasonloan gondolom en is, gondoltam mindig is.
Csak engem lat, mindig hozzam igazit mindenkit, mintha etalon lennek, es persze az O mercejevel vagyok is.Elveszek az arcodban..mondja ugy, mintha a vilag legtermeszetesebb kijelentese volna.Mintha nekem csak ugy lehetne ilyet mondani, napokig viszhangzik bennem.
Sokfelen elunk, komolyan, vidaman,de a humor az nagyon nagy resze eletunknek.
Egy aranyhalat kapott tolem, es persze sutottem foztem, a ket kezem munkaja mindig az ajandek resze.Igy lett dupla csokis rolad is, aminek a kulsejevel si elegedett vagyok most.
Nem fogja elolvasni az irast, zavarban lenne.Neki eleg az, hogy elmeselem, mar attol is zavarban van..megis irok rola, emlekeztetoul nekunk, az eletunk napja  nehany szoban kiszakitva.
Boldog Szulinapot Jancsikam!:)

 szivecskes, tarolos padot hozott nekem az o szulinapjan..

4 comments:

 1. Csodálatosan írsz az érzelmeidről, de a férjed is. Boldog szülinapot kívánok az ünnepeltnek és Neked is! Sok csodálatos évet éljetek meg együtt! A pad is gyönyörű, biztosan festesz rá valamit.

  ReplyDelete
 2. Igy vagok ezzel en is Aniko, benne van a szivem mindenben:) a ferjem csak azt szereti amit en sutok, ezert is ajandek:)
  Nagyon koszoni a kivansagot, atadtam Neki:)

  puszillak:)

  ReplyDelete
 3. Nagyon sok boldog születésnapot kívánok a férjednek! Csodás a tulipános pad amit kaptál. Kívánok szép hetet! Sok puszi!:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koszonom szepen a neveben is Erika:) atadtam!
   A pad tenyleg nagyon szep igy is, de nem birom ki, hogy ne rajzoljak fessek ra valamit, valami keveset:)
   Szep hetet kivanok visoznt! itt havazik:)
   puszillak:)

   Delete