Thursday, January 21, 2016

a kitulipánozódott pad...

Megfigyeltem, a januari honapban mindig viragokat keresek, finom szineket, illatokat.Aztan vagy meg tudom venni, mert mar aruljak, vagy rajzolom, festem oket, az illlatot meg hozzakepzelem:)
Milyen jo is a kepzelet, hatartalan, ropiti az embert  messzire  es persze vissza is hozza, leejtve a foldre, hogy eszhez terjen.
A kapott padomra is kepzeltem tulipanokat, kisse kinyiltakat csak, valami finom halvany szinnel.Csak finoman legyen lathato, jelezze itt vagyok, de olyan szerenyen, ovatosan  meghuzodva. Elmeseltem, majd lerajzolva mar velemenyt kertem...o hogy megbantam ezt a kerest, mert sokan felreertik..eleg egy tetszik nem tetszik ilyenkor, de az, hogy ez nem is tulipan, es miert nem piros, az mar nem velemeny..ilyenkor minden felepult megy le a csapban kepzeletben, elbizonytalanodom, szerencsere nem tart sokaig, mert raeszmelek de hat az en kepzeletem, en akarom ilyenre, akkor ilyen is lesz es folytatom, igenis nem pirosra, mert meg csak januar van.A harsany szineket en nyaron es osszel szeretem.
Most szerenyen megmutatom, hatha nem csak nekem tetszik...szabadkezzel rajzoltam, nehol latszik, de az enyem:)a sarokba festettem a nevjegyem:)