Wednesday, November 11, 2015

Csak...

.... beneztem az aruhazba, nem akartam venni semmit.Aztan egy bogret megsem tudtam otthagyni, a nyaralomra emlekeztet.Majd lefotozom.Most nem is  az a fontos, ahogy alltam a penztarnal, a mellettem levohoz berobog egy ferfi, eloveszi a visszavinnivalot..egy ferfi alsonemu, illetve nevezzuk neven: egy ferfi gatyat.A penztaros gepiesen kezdi el a betanult szoveget: az alsonemu vegleges arusitas, nem visszacserelheto..persze a ferfi nem engedi befejezni, igy szol: a gatya kicsi, nem engedtetek felprobalni , ezert  tessek itt van..ott allunk lebenulva csupa nok, vasarlok, penztarosok..a lany ujra kezdene a monologjat a  szabalyrol, de a fiatal ferfi most sem engedi befejezni: mivel kicsi, nem tudom hordani, tartsatok meg! mondja, majd elrohan...tovabbra is ott allunk lebenulva, mindenki nezi a ferfi gatyat..nekem mar nevethetnek van, gyorsan vegezni szeretnek es kijonni..kesobb gondolok vissza, remelem nem rakjak ki ujbol arulni..mindegy, gatyat ugysem veszek:)

2 comments:

  1. ...még jó, hogy nem volt "vonalkódos" a gatya :D de hát ha kicsi volt, akkor tényleg nem hordhatta, mindenesetre azért remélhetőleg csak nem tették ki újból a polcra :)

    ReplyDelete
  2. Katalin:) megmondom oszinten en meg ilyen eset tanuja soha nem voltam..ezertg alltunk ott ledobbenve es a komika az volt benne, hogy csak neztuk a gagyat:))

    Egyebkent egyetertek azokkal amit irtal, haosnloan latom.

    ReplyDelete