Tuesday, November 24, 2015

a pénztárnál állva...

 .... varva lapozgattam az egyik magazint, amikor meglatok benne egy eppen olyan szoros mellenyt, mint amit nehany napja vettem magamnak.Nem is tudtam, hogy az idei osz divatos darabja.Hiaba, haladok a divattal mindig meg hianyos ismeretekkel is.Ennek oromere ma vettem egy klassz kalapot hozza  kesztyut, es egy rozsaszin szoros kulcstartot:)
Nem tudom honnan jott ez a hobort, mert a bundakat soha nem szerettem, csak a szovetkabatot.Na es a kalap.A rozsaszin szalmakalapom megvan, amit csak a kertben hordok itthon. Ez a kalap is jol all, de tudom nem fogok benne elmenni sehova, pedig a  mellennyel kulonosen jo.Nem beszelve, hogy divatos:)a kalap vonzalamam nem mostani, nem tudom honnan ered.Azt meg kulonosen nem tudom, hogy miert akarok mindent megfejteni:)
5 comments:

 1. első pillanatban úgy olvastam, hogy SZOROS a mellényed, gondoltam ios , vegyél egy számmal nagyobbat
  vicc volt, bocsi

  tessen hordani kalappal

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jajj nekem van humorerzekem, eleg eros:))

   Koszonom, meg ahogy fontebb irtam nem volt rajtam, mielott elindulok meggondolom:D

   Delete
 2. Én is így jártam a szőrössel.mire leesett, hogy mit olvasok. Igenis vedd fel, s várok fotót is róla! Úgy lesz az igazi számunkra (is).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ekezet nelkul irni szokas kerdese, de elofordult mar.,hogy sajatmagam olvastam felre:D
   Aniko:))egyelore a kalap csak itthon van a fejemen, a ferjem szokta belenyomni, mert huz vele, hogy akkor minek veszem meg:))

   Delete
 3. Koszi Orsika!:) nagyon meleg, az uzletekben le kell venni magamrol.A kalap meg nem volt a fejemen csak itthon:D

  A rozsaszinu kalapom pontosan 2011 ben vettem a masik hazban.En magam fotoztam le, azert olyan bena..nagyon szeretem azta kalapot:)persze csak itthon:)

  ReplyDelete