Friday, December 5, 2014

milky way...

Hosszu megfigyeles utan allapitottam meg  mar nem eloszor: a mai gyerekek nagyon oszintek es udvariasak.Mi nem voltunk ilyenek(csak magambol indulok ki) vegyuk pl a szaloncukrot a karacsonyfan.Mesterien tudtuk kilopni, es visszacsomagolni a papirt, mintha meg lenne benne.Es mesterien tudtunk nevetni a  bosszus testverunkon, aki hiaba tapogatta, mar ures volt.
Vettem egy mareknyi milky way csokit, es nem csak azert mert kek-feher csomagolasu, azert is, mert B.Deni kedvence, meg otthonra nyulik vissza, ott kedvelte meg.
Tegnap este megkerdezte: Anya levehetek a farol egy milky wayt?:)  valaszkent elmeseltem a gyermekkorom szaloncukor lopasait, amirol persze mindenki tudott, hozza tartozott.

5 comments:

 1. Mennyire kedves ez Ágika. Nálunk is leeszik a fáról a gyerekek, nem lopkodják, mint mi annak idején, de nem is kérdezik. Csak amikorra ennél már nincs... haha. Hát persze én is elmeséltem mi hogyan lopkodtuk gyerekkorunkban,, éppen mint te is. Ennekeredményeképpen a papírt szepen visszaigazítjak ők is...
  Ölellek és jó milky way evést.. a színek tényleg passzolnak...

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) mindannyiunknak van karacsonyi kis tortenete.En meglepodtem, hogy megkerdezte a fiam:))szoval biztattam a lopkodasra:)

   puszi, koszi!!

   Delete
 2. Mi is lopkodtuk gyerek korunkban....Az utóbbi időben már nem rakjuk fel a fára, csak alá. Nagyon szép lett a fa, és a zene is kedvencem...:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Erika:) orulok, hogy nem csak enlopkodtam:) itt nem is nagyon arulnak az utobbi idoben.Es en sem szoktam a fara rakni, ha volt, esetleg csak nehanyat.
   Ez nekem is nagy kedvencem, olyan jol lehet erre tanclepesben sutni-fozni:))

   Delete
 3. de ugye vehetett le milky way-t?:)

  ajjaj, de még mennyire ügyesen tudtuk kilopkodni a szaloncukrokat :) az az igyekezet, hogy szépen formásan visszaigazítsuk a papírokat, hogy ne látszódjon az üressége... :D

  ReplyDelete