Friday, July 20, 2018

Dear mom...

 Lehetsz e rossz azert, mert jo vagy?

Foglalkoztat a kerdes,. amit igazan ma sikerult megfogalmaznom.

Ne hidd azt, hogy jo vagy, azert, mert mindent elfelejtesz, megbocsatasz masoknak..
Tele vagy ures igeretekkel...
Ilyen mondatokkal bombaztak, mert segitek valakinek, aki sokak szerint nem erdemli meg.Ezek a mondatok rombolnak, ilyenkor bezarulok..mert egyszeruen nem ertem azokat az embereket, akik nem kepesek tullepni, felejteni, bocsatani, uj eselyt adni.
Aztan ma olyat is olvastam, sokszor azert mond valaki ilyet a nem ilyennek, aki ebben az egyenletben en vagyok, mert magarol haritja a buntudatot, a font soroltak hianyat.O nem kepes.
En ugy kepzelem minden embert kell, hogy egy masik szeresse, csak csupan, mint embert, mint esendot..merlegelje a jot rosszat es mindig talaljon egy foszlanyt, amiert szeretheto.En is tudok haragudni, haragot tartani, de aztan nalam elmulik..sok mast csinalok, azok kimossak belolem, szerencsere...nem szeretnek egy csupa szilankokkal megtelt szivu lenni.
Pl masodik ejjel hivatlan vendegeim vannak, tavaly is voltak..mosomedvek..ahogy bohockodnak , ulnek, varjak, hogy hatha beengedem oket, mert ok jonnenek nagyon..
Vagy egy level, kezzel irva, mert sokfelen kommunikalunk, ma mar egy ilyen level igazi kincs.El is tettem.B. amikor jon en mar alszom, amikor en ebredek o meg alszik..a mosogepben felejtette a gyogyszertari egyenruhajat, attettem a szaritoba..ez is kommunikalas..o meg a bicikilis kosaramban hagyta ezt a  levelet, mert en koran kelek, mire felebred megfagy az ital, amivel kezdi a napjat.
Minden hajnalban 6-7 kozott tekerek,, ha sikerul este is hasonloan..egyelore a hazunk korul, a mellekutcakban.Meg nem erkezett meg Csili hurcoloja, nehezen viseli, hogy egyedul jarok..a harmadik utcaban is hallom eles ugatasat a hajnalban..vagja a csondet.


* a mosomedves kep tavalyi, a mostani teljesen sotet lett sajnos...most egyedul jott.