Thursday, March 3, 2016

A hideg...

 ... a sok ho kiszedi az energiat az emberbol.Akkorakat asitok, hogy majdnem lenyelem a monitort es meg nincs 10 ora sem.
Ma az jutott eszembe , milyen kopasz, elettelen, baratsagtalan volna  a vilag , ha nem lennenek viragok.Szep sokszinu viragok, melyeket ilyenkor is, a legnagyobb viharban is hazahozhatok.A szinek(is) a lelek taplalekai.
Ma volt a konyv vilagnapja, ujabb taplalek.Mindenki aldozhatott az irodalomnak, pl azzal, hogy betert es vett egy uj konyvet, vagy csak elovett egy regit olvasni.
En vettem nehanyat, keszitem a nyarra, a nyaraloba.Meg mindig emlekszem, amikor nyitott ablaknal arra ebredtem, hogy maximalis csond van es hallom a kozeli to hullamainak csobbanasat ahogy a parthoz csapodtak.Ezzel el is lehet aludni..joejt nekunk:)


* flower pics. from net

1 comment:

  1. A United Kingdom- ban, azon tul mi is a kiralyno tartomanya vagyunk, szoval ott ez a nap is unnep es aprlisban is.Azert emelik kulon napra is, mert aprilisban utkozik egy masik unneppel.Ezen a napon a gyerekek kosztumot olthetnek, a kedvenc konyvunk fohoseet, vagy a tartalommal kapcsolatban.Ezert is esik marcius 3-ra is.Ott egybekent az Anyak napja is ilyen koran van.
    Felenk meg kesobb, mint odahaza.Ilyen jol elszorodnak meg az azonos unnepek is.

    Koszonom a fotos megjegyzest! ami erdekssege, a viragosat nem en fotoztam, csak almossagomban elfelejtettem odairni.A konyves viszont az enyem:)

    Koszonom!

    ReplyDelete