Wednesday, February 14, 2018

tökéletes befejezés-

 -e lehetne  a februarnak ez a mai nap, igazan sajnalatos, hogy nem a vegen van.
Evek ota figyelemmel kiserem, mig elozo nap mindig minuszban jarunk(tegnap -20 ), mara atmentunk a pluszos zonaba, +6 fok volt, egesz nap ragyogo napsutessel.Ennek talan van tudomanyos magyarazata: olyan hofokon szeretunk, hogy elolvad minden, egesz nap csopogott az eresz..
Kedvenc idotoltesem ha varakozni kell, nezem , figyelem az embereket..mig mas, hasonlo hetkoznapon szinte alig van nemi forgalom, ma kigyozo sorban alltak a viragreszlegnel. a korosztaly 16 evestol kb 78 evesig volt behatarolhato.
Lattam lezser kamaszt , farmerben, hanyagul lobalta csokrat, lattam idos uriembert, oltonyben, nyakkendot is kotott, gondosan valasztott lapot, viragot..valoszinu o igy is megtisztelte az alkalmat, a szive holgyet, a megjelenesevel.Lattam olyat , akit a baratja is elkisert , segitett viragot valasztani, vagy hazaspart, egyutt vettek csokrot:)Sokfelek vagyunk, szerencsere.A korosztayos kulonbsegeknel konnyen attekintheto a mult es jelen kozotti valtozas.
Szoval tetszett az egesz, a megbabonazott ferfiak hada/sora, ahogy jottek ki a csokrukkal, mind masfele, mashogy csomagolva.
Amikor ezt latom , megnyugszom, meg nem halt ki az emberekbol (egeszen) a romantika:)



*kapott es adott ajandek