Tuesday, June 20, 2017

egy igazi libra vagyok...http://www.sundancecatalog.com/product/74228.do?uh_2=-1608161149930927309
Neha ugy erzem meg kene magyarazni magam a kabat  oruletem miatt,mintha a vilagon ez lenne a legnagyobb problema. .Az is lehet onmagamnak szeretnek magyarazatot talalni vagy adni.
Pedig nem szabad ilyen iranyba elkalandoznom.Az ember egy kor vagy maga mogott hagyott korszaka utan megengedhet  dolgokat,meg olyat is ami masnak  esetleg nem tetszo.
Az utobbi idoben sok olyan irasba futottam bele ami arrol szolt hogy keruljuk el az oregkori megbanasokat.Mit tegyunk azert,hogy ne kelljen sajatmagunknak ismetelgetni megbantam ezt vagy azt,amiert nem csinaltam meg.Ez a kabat ott lenne erosen.

A ket kabat..ket kulon kategoria ,pontosan ezzel teszi nehezze a dontest a valasztast.
Az olivzold nagyon szep ,elegans a neve is egyedi.
A szormes szelu kabat meg egyszeruen kedves,aranyos,melegseget araszto, barmikor felvehto.A partra , vasarlashoz,ugyeket intezni...a szormes mellenyem is nagyon szeretem.
Ugy tunik az anyaga is jo, bar itt nincs meg sok visszajelzes de ami van azok jok.

Az olivzold a szepsegevel megbabonaz minden alkalommal amikor megnezem,,akkor mindig azt mondom :nem  kell donteni ,nincs mit hiszen ez a Te kabatod ebbe szerettel bele, ezert talaltad ki ezt az egesz trust fundot, a hataridot, az onmagad sanyargatasat..

Aztan megnezem a masikat es elojon az esz, vonz a vidamsaga ,mert en is az vagyok.

Szoval vivodom onmagammal, ami az egyik legnehezebb , mert en vagyok a problema es a megoldas is egyszemelyben.
Aztan egy napon majd felebredek es cselekszem,,mindig igy szoktam..de addig ugy kifarasztom magam a merlegelessel,hogy kesobb eszembe sem jut majd megbanni,hogy miert nem a masikat valasztottam.Regret is unprofessional..hallottam valahol A megbanas amator...valami ilyet jelent.En elvesztegetett idonek tartom meg mindemellett.

Tehat most itt tartok..pakolom a serpenyom ket oldalat a pozitivumokkal /negativumokkal

Es valoszinu a  szivem melyen mar reg tudom,hogy melyik kabat lesz az ajandek….http://www.sundancecatalog.com/product/legends+of+the+forest+coat.do?sortby=ourPicks&refType=4
forras: sundance catalog

A kepeket nem tudtam csak apro meretben kimasolni de a linkre kattintva es ott is a kepen ki lehet nagyitani