Friday, April 8, 2016

önvigasz...


Hajnal hatkor ebredtem, -8 fok van, nem havazik, es yogazni keszulok.Miota vege a macskak parzasi idoszakanak, itthon alszanak, igy magamat ebresztem.Hangulatom kisse unott/nyomott/csalodott...Chertsey-ben meg mindig -14 fok van..es persze csak magam , magam okolhatom a csalodottsagomert.Volt nehany jo nap,+13 fok is, azt hittem innen mar csak folfele    araszolunk...Nem erdekes.Az iPadon ha meg akarom nezni a blogom, be kell irni a keresobe, nincs levedve a link.Igy talaltam ra egy nehany eves rolam irtra, mert megjelent a listamban es raklikkeltem.Ha masra nem is de hangulatjavitonak jo.Megkerestek Ok is, mint nehanyan  az eltelt blogos eveimben,, szeretnenek inditani egy oldalt, ahol a hozzam hasonloak( olyanok akik jok, de keves figyelmet kapnak:)  jelennek meg.Beleegyeztem, irtam nehany sort magamrol bemutatkozoul, ebbol krealtak Ok egy frappansat.Felvidit, ha elolvasom.Akkor meg erosen zavarba jottem , zavart valt ki ha tetszik valakinek a kis firkam.Most meg ugy gondoltam elhozom, megorzom es meg is mutatom.Lehet ennyi marad meg rolam a vilaghalon:D  azert  valami, meg akkor is ha nem is erre torekedtem.
Ma reggel ujabb felkerest kaptam, ilyen mar sok volt..kerik, hogy latogassam meg az oldalukat(majd irjak rola), ahol termekeket mutatnak be/arulnak es a linket nalam is tegyem ki.Viszonzasul kuldenek egy ajandektargyat.Ti szoktatok   ilyen kerest kapni? csak kivancsisagbol kerdezem..sajnos nem szoktam teljesiteni a kerest, nem tudom miert.Nem olyan jellegu a blogom, amugy is tobb a targyam, mint illene hogy legyen..nem tudom.
Ma viszont a minusz kompenzalasara , az altalanosan kialakult nihiles hangulat miatt, a beigert vasarnapi havazas miatt, Lola ellopta az egyik kedvenc kesztyum miatt, egyszoval onvigasz miatt szuletett ez a bejegyzes:)


Szep hetveget Mindenkinek!:)


Dr. Mom és az egyszerhasználatos bevásárlókocsi
2014. május 10. 14:23 - NetVax
Dezsávű Doktornő férfinépeket (is) hipnotizál utánozhatatlan divatjával, miközben telefonon ad segítséget lengyeleknek a gulyásfőzés rejtelmeiről, és hexameterekben becézgeti a krumplit. Szerencsére kérés nélkül főz nekünk egy kávét és megengedi, hogy szabadon válasszunk csészét az egy dollárért vásárolt akasztóról.
 - Legyél már magabiztos és akaszd le a piros pöttyöset! - mondja nekem, amint nyúlok az egyszerű, fekete bögre után. Okés. Nincs vita Dr. Mom...
Agnes N. Summer két évtizede Kanadában hinti a magyar szavakat, de valami frenetikus módon, ami nála elapsing time, vagyis felgyorsított idő néven kattog a fejben.
"...az elmúlt hat hónapban a második szupercentre nyílt a közelünkben. Bementem, és az egyetlen dolog, ami megfogott: a sima, csendes, kerekített végű bevásárlókocsi. Véletlenül se lehet belerúgni. Egy-két kardigánt megfogtam azért, na de fonal, az nem volt bennük. Otthon a biztonság kedvéért lázat mértem, szerencsére hőemelkedésem sem volt már...;-)
Imád a tengerparton sétálni, mert néhány ötletes ember ötletes táblákkal hívja fel a figyelmet arra, mi az, amit éppen elveszített a homokban strandolás közben. Például így:


Persze Agnes még soha nem talált semmit, amit hasznosíthatott volna a háztartásban odahaza, leszámítva a verselő fazekat, ami Valentin napon költözött be hozzá és hagymavágás közben segíti a könnyfakasztást egy-egy rajta lévő idézettel.
"Ma egy laptoppal a világot bevisszük a konyhába, és rántás készítés vagy krumplipucolás közben is olvashatjuk, mi történik a világban .Egy egy történetnél pedig ráfoghatjuk a hagymára, ha hullik a könnyünk. Én hexameterekben dagasztok és jambusokban pirítok. Szerinted régen min gondolkodott a háziasszony pogácsasütés közben? Receptcseréről?...
Ha éppen nem József Attilával paráználkodik a konyhaasztalon, fogja a fényképezőgépét és két muffinkészítés közötti idejében kattogtat pár exkluzív csodát a Niagara vízesésről vagy a kertjébe szabadult Chip and Dale-ről. (Jah, nem a kisbugyiban popsiját rázó pasiról, hanem a mesefigurákról.) Itt csemegezhettek a képeiből.
Agnes N. Summer inspiráló gondolatai pedig ezen az oldalon elérhetőek.
Írta: NetVax-csoport
Facebook Tumblr Tweet