Wednesday, January 17, 2018

esti morfond...


Atbillentunk a januar masodik felebe, elmozdultunk a kozeperol..megjelentek az elso tavaszt idezo viragok a boltokban..tulipan , jacint , narcisz ...olyan elenk, vidam szinekkel  es illatokkal, hogy az ember azonnal ugy erzi holnaptol mar itt is van.Pedig nem, itt meg boven varat magara, ma is -17 fokkal kezdtuk a napot.
Ez a sal a kedvencem lett, a maga viragos  csokraval, eros szineivel, amikor ranezek mindig jokedvem lesz..mondjuk tobbnyire az van, de ez a kendo fokozza.
Erdekes hogy eletenek barmilyen korszakaban van az ember, mindig van kedvence, amit addig hord amig kirojtosodik, mindig lesz egy kedvenc  pulover, vagy szoknya, vagy egy sal...de az is lehet csak en vagyok igy ezzel.
Regebben irtam arrol, hogy mindig kapok valamilyen alkalomra egy puzzle-t.Az unnepi idoszakot mindig ki is hasznaltam arra, hogy kirakom, osszerakom, kiveve most.Most csak rakom egymasra tavaly ota a dobozokat, pedig ezek kozott is lett egy kedvencem..jo volna idot talalni, lopni valahonnan, hogy kirakhassam.
Nem tudom mi tortenik az idovel, neha olyan, mint eg instant kakao, ugy oldodik minden nap, pillanatok alatt elfogy.Ezert szeretek koran kelni, hosszitom azzal is, bovebben megrakom, es este amikor leulok vegre atgondolni mi volt es mi lesz holnap, akkor jo tartalmas.
Tegnap anyuka(anyosom) akkor hivta a ferjem amikor eppen megszuletett a korhazban, otthoni idoszamitasban..ezen azota is mosolyognom kell, nagyon tetszett...ezzel aludni  is lehet menni es kozben kiszamitani az idot, amikor vegre puzzle-t rakok, vagy csak ugy csinalok, mint a mozaikkal..ha felebreszt a kutya vagy macska, amig nem almosodom vissza kiulok rakni..az ures egyebkent haszontalan idot is be kell tablazni:) joejt nekunk!:)