Thursday, July 20, 2017

hajnali vendégeim...


Reggel 5 utan ebredtem Panda hangjara, be akart jonni.Van egy kis kert itt font a haz masik oldalan, ami most teljesen a madarake lett. Plusz mellettuk tartok egy szeket, amin a kovaszos uborka szokott erni.Szerencsere minden ejjelre behozom a madarakat es a kovaszos uborkat is:) Elovigyazatossagbol? tapasztalat"gyakorlatiassag?:) valoszinu minden komponens otvozodik abban az egy mozdulatban.
Tehat ma amikor beengedtem Pandat, automatikusan mentem a kis kerthez, mert ott van 2 piros szinu napraforgom is, mar fejesednek..pontosabban 2 maradt, mert legelabb 8 volt..eddig a mokusokat, madarakat okoltam, hogy biztos ok tortek le..hat nem..a mai vendegeim lehettek..olyan jol ereztek magukat, hogy csak egeszen vilagosban mentek el..a kalitka ahol lenni szokott, ott meg heveresztek is..csak a fenykepezomon most meg a vaku tunt el, nem mukodik..de ahogy vilagosodott egesz jot kattintottam, meg be is allt nekem az egyik:) szerintem aranyosak!
Azt mondja a ferjem: szerinte ok is arra vartak, hogy elkeszuljon a kovi  ubi en meg behoztam eloluk:)) nem lehet minden tokeletes...nem igaz?:)