Thursday, June 22, 2017

elbuktam ma...


Az ember legalabb a naplojahoz legyen oszinte, ha mar onmagaval szemben nem mer,,vagy legalabbis a tukorbe nezni.Csupan ezert kerul leirasra.
Elbuktam ma, de nem tehettem mast.Beneztem az aruhazba, ahol lassan egy honapja nem jartam(de az is lehet mar tobb), amiota gyujtogeto eletmodom lett.A legrosszabbkor mentem, hatalmas nyari cipo, szandal papucs vasar van.
Egyszeruen fillerekert adtak, ezt amit elhoztam pl.20 dollar volt.Vasarlo es egyeb erteke olyan, mint mondjuk 200 Ft.Eredeti olasz darab, a szine finom, vegem volt.
Tegnap este ehes voltam, de nem szoktam vacsorazni.Foztem egy teat, az ejjeliszekrenyemre tettem, elaludtam ugy, hogy meg sem kostoltam.Az eves betartasaval mindig erosebb voltam.
Vegulis nyar van, nem igaz?:)
Pinterestrol szoktam kapni linkeket, ez ma jott.Azt hiszem mindharom ruha Oscar de larenta...valahogy mar ranezesre is tudtam..az o ruhai mind nagyon szep noiesek, legiesek, finom vonaluak, anyaguak.Ezt kirakatvasarlasnak nevezik, ezt gyakran csinalom.Ami szem szajnak ingere, az mind itt van most nekem ebben a nehany kockaban.
Ma megint esett az eso, napok ota nem tudtam locsolni..szepek a viragok, a cserepek egyre jobban megtelnek.
Kell a szep a leleknek, hiszen annyi rossz, szornyuseg van a vilagban...joejt mara:)