Wednesday, May 24, 2017

Puskin +néhány hétvégi kép...


A hosszu hetvegebe sok belefert, megsem tudta feledtetni a nagy banatom semmi.Csak pillanatokig adtak valami megnyugvast.
A megbantason mar tul leptem, de a macskam hianya nem szunik..az is lehet a megbantas is csak azert ert celba, mert masodik hete nem jott haza Puskin:(( B. utana is olvasott, hogy akar egy honapra is eltunhet es elokerul, de en tudom, hogy nem..O mindig hazajott, nappal a madarak mellett aludt, miota rajott, hogy nem tudja megenni oket.Talan roluk almodott, azert fekudt oda..nem tudom, de itt volt.Kalandozni, csavarogi csak este ment, de sokszor ejjel is visszajott vagy hajnalban legkesobb.O nagyon sokat evett, az ehseg mindig hazahozta.
Lola uganugy varja, kiall es nez abba az iranyba ahonan jonni szokott, osszedorgoloznek, majd a kutya hirtelen valt, hogy nem olyan erzelmes o, es bezavarja..mindig igy tortent.
Penteken lesz ket hete, hogy elment, azota nincs...ugy nezett ram, a szemembe bele, mint aki elkoszont..mert kertem, hogy maradjon, de nem maradt.
Panda is szomoru , most tobbet van itthon azota..talan O is varja, nem tudom.Ahhoz kepest, hogy ket fiu macska, jobaratok voltak.


Voltunk a kozeli kavezoban a hetvegen, ebben osszel utoljara..azota 3 kutyanevu kavezo nyilt, kettot le is tudtam fotozni..az egyik a Barna kutya kavezo:) Nagyon sok negylabu van a kornyeken es van egy kutyafuttato is.Ez azert erdekes, mert a belvaros szive.
Koveket festegettem, a macskast Puskin emlekere..de azert meg varom haza..

 Ez a haz oldala megtetszett a csappal es folotte csillar
 Nehol olyan emelkedos lejtos, mintha San Fransiscoban jarnank

 Egy kis divat
 Az egyik kutyas kavezo..talan baratokat var, negylabuakat:)
 A templom kek tornya mindenhonnan lathato, nagyon szep
 Zoldulve
 A barna kutya kavezo
 Ez is divat..
 A legutolso fotom Puskinrol....