Thursday, May 18, 2017

kerti divat(ötletek)...


Ket napra koszontott be hozzank a forro nyar, 35 fok volt egyik orarol a  masikra. Nem mondanam, hogy jol esett, meg akkor sem, ha vartuk mar nagyon a jo idot.De valahogy azt szeretne az ember, ha szep lassan , fokozatosan kuszna fol a higany.Idot adva nekunk ahhoz, hogy hozzaszokjunk.Persze semmi nem tokeletes, csak neha.Egesz nap szirenazastol volt hangos a varos, nagyon sokan lettek rosszul.En csak banatos , valaki megbantott tegnap, talan nem is tud rola.Mindegy.Ilyenkor igyekszem keresni  olyan elfoglaltsagt, ahol nem kell gondolkozni, csak csinalni es csak azt veszem eszre elmult a ram telepedett szomorusag.
Ma pl kavicsokat festettem, darazsat, katica bogarat, majd a viragok koze elhelyzem holnap.Elejtettem a hoviragos bogrem, darabokra tort:( azt hittem jo a ragasztom ami itthon van, de nem, holnap venni kell.Osszeragasztom, hogy meg nezegethessem a nyari honapokban, viragot fogok bele ultetni.
A nyar elso hosszu hetvegeje lesz a mostani, mersekeltebb idot igernek, remelem tudunk kint sutni.Ha vendegul latunk, ha vendegsegbe megyunk fontos, hogy mit vegyunk fel.Nekem akkor is, ha csak egyedul vagyok, de ez nem ujsag:D Nezelodtem a neten kerti osszejovetelre divat otleteket.Nehany nagyon szepet talaltam.A meglevobol is ossze tudjuk valogatni, de ujabb indok is lehet egy uj darab beszerzesehez..mondjuk en most a kabatra gyujtok, a meglevobol fogok gazdalkodni.
A feher capri nadragos a kedvencm es szorosan mellette a foldig ero ruha de a farmer dzsekis +ruha lazasaga is nagyon ott van..hat nem lesz egyszeru valasztani...







*pics. from net