Thursday, May 11, 2017

Az erdei kabát legendája...

Elsodrodtam kisse azt hiszem...az eso megszunt,kisutott a Nap es meg igy, ezzel egyutt is hideg van.
Tegnap keso delutan a zart udvar adott annyi meleget es jo kedvet,hogy ultettem nehany csereppel..aztan ma szerettem volna folytatni de ismet olyan hideg, szurke lett minden, hogy alig vartam  hogy bejojjek es forro furdot vegyek, jo futessel kiserve.


Nezelodtem a neten es mar nem tudom honnan indultam el, csak azt ahova erkeztem..sundance katalogus..a Robert Redford Sundance filmfesztival utan szabadon, ez a neve..nem tudom,hogy a kettonek van e valami koze egymashoz,de nem is igazan fontos.Olyan csodat talaltam,hogy csak neztem es klikkeltem ,megunhatatlan tarhaz.Az ilyenek voltunk sztarja es a Tavol Afrikatol szivtiproja ma mar idos uriember tul a nyolcvanon de God bless Him,ha valami kis koze is van ehhez a katalogushoz.
Talan sokaknak ugy jon le vagy at,hogy esz nelkuli vasarlo vagyok..pedig nem..bar gyakran bunbe esek de mindig okosan vasarolok.Nekem ez a gyenge pontom,,nem cigizek, nem iszom, kavet sem,,mennyisegileg enni sem szoktam csak keveset,,tehat marad a ruha:)a szep ruhak.
A blog vilagaban szamtalan profillal talalkozhatunk...a legaltalanosabb a magan jellegu,ebbol van a legtobb.Az evek alatt en is erintettem mar sok teruletet, akadt jo nehany gondolatom:)
Legutob a ruhakkal tertem vissza es bar elkalandoztam onnan de csak csak visszatalalok,Ma talaltam egy telikabatot,ami olyan kulonleges es szep,mintha egy mesebol lepett volna elo.


Legend of the forest coat a neve, ami annyit jelent: Az erdei kabat legendaja
 (http://www.sundancecatalog.com/product/legends+of+the+forest+coat.do?sortby=ourPicks&refType=)

Fozott gyapjubol keszult..himzett, egyszeruen alomszep az olivazold alappal.
Ez a kabat kiveteles,ahhoz kepest amennyit kolteni szoktam,amennyit megengedek magamnak ez a kabat draga.Igy ugy dontottem celkent tuzom ki.Van egy perselyem...na jo van tobb de ez az egy most hasznalva lesz.Letre hoztam Az erdei kabat trust fund-ot:D a perselybe tettem 10 dollart ma..minden ezen tul kovetkezo nelkulozheto kiadasnal pl Starbucks..a penzt a perselybe fogom tenni, konyvelem az osszeget es kethetente osszeadom, hogy tudjam hol tartok,hogy inspiraljam magam reszben a fegyelmezett koltesre, reszben a gyonyoru kabat megvetelehez egyre kozelebb kerulok igy.
A szuletesnapom oktoberben van...nem lenne rossz akkorra elerni a celt, a kituzott osszeget.Ha elcsuszik karacsonyra,kisse csalodott leszek de nem elveszett.Akkor is nagyon fogok orulni!
Ma talaltam ezt az elagans naplot..mintha nekem talaltak volna ki;Egy divatos gondolkodasu vallomasai a cime:D A konyvelest ebben fogom vezetni, holnap kezdodik.