Wednesday, April 12, 2017

Arra....

 ....gondoltam a fotok nezegetese utan, hogy a korhazban a kisbabak amikor be vannak tekerve es sapka a fejukon, olyanok, mint egy fagyis tolcser gomboccal.A rozsaszin sapkas a kislany,  puncsos, a kek a kisfiu es hirtelen semmilyen iz nem jut eszembe kek szinnel.
Kesore jar, ha nem is veszesen, mert csak 10 ora van, de hat ota surogtem forogtam.Befejeztem a ttortat, dekoraltam az etkezot lufikkal, aztan foztem.
A menu: tejszines gombaleves volt,    ciganypecsenye burgonyaval, majonezes brokkoli salata, keves oldalas a ciganypecsenye fuszerkeverekkel izesitve, egyben sutoben sutve.Minden nagyon finom lett, minden tokeletes volt.
Pedig reggel amikor vasarolni siettem egy fekete macska atment elottem..de ugy, hogy az uttest masik oldalan..freaked me out...ami azt jelenti fraszt kaptam, mert nekem egesz biztosan ilyenkor valami rossz tortenik.Mar ott tartottam, hogy megfordulok es ellenkezo iranybol kerulok valahogy a celpontba,es akkor ugy veszem mogottem ment a macska nem elottem:D
Aztan kiegyeztem azzal, hogy az uttest masik oldalan van, ott ment keresztul.Remek agybenito cirkuszaim vannak sajat magammal.
A fontos tehat, hogy nem zavart be a macska, minden jol sikerult.


Ilyenkor mindig keresem az elropult idot a szuletestol mostanaig, valami magic volt, hogy ilyen gyorsan elszallt..talan a fogfajos idoszak volt huzos, amikor jottek az elso fogak..az orvos kenocsot irt fel, kenjem a gyermek inyere..hulla faradt voltam, mar napok ota nem aludtunk, igy esett, hogy valahogy megnyaltam az ujjam es az egesz nyelvem elzsibbadt:D Ugy ertettem meg, hogy mit kapott az inyere.Ezzel a kis emlekkel aztan aludni is terhetek.Joejt nekunk:)


Boldog Szulinapot Balazs!
love, Anya.


* a fagyitolcseres B. 4 oras eppen:)