Friday, March 24, 2017

15 nap...

 
Tegnap volt egy orult pillanatom, hogy atcserelem a blogom hatteret a tavaszi megujulas jegyeben.Szerencsere amilyen hirtelen jott, ugy mult el.Ma mar bantam volna tudom.
Egyszeruen vannak dolgok melyekhez ragaszkodom , es vannak dolgok melyekbol a  hatar a csillagos eg.
Hasonlit ahhoz ahogy a  turelmet kezelem..emberekkel hatartalan, de egy liftet keptelen vagyok kivarni, vagy egy levelet, vagy egy csomagot:). Erdekes kettosseg.
A sodrodo, allandoan megujulo vilagban kell egy megszokott felulet, eppen ugy kell, mint  a napi harmonia, a megszokott pontok, magunk altal epitett pillerek.
Nehany a megszokottol eltero fotot hoztam ma.Russian blue macska a blue kocsin..nagyon szereti es o is turelmetlen ha hazojovok, beugrik a kocsiba hozzam:) szeretem benne ezt a  tulajdonsagat is.
A ferjem uj darabokkal lepett meg a pioneer woman kollekciojabol.Egy gyonyoru, pillanatnyilag legszebb bogrevel, azonnal helyet kapott a bogrefamon.Egy nagyon szep vajtarto, cukortatro es kremtarto.Kulon egy uzenetgyujtemenyt, amibol naponta elolvasok egyet es mig atgondolom az uzenetet ki is szinezhetem.
Jatszunk, O meg En.Igazi papas mamas.Tudjuk a dolgunk a  felnott vilagban, pedig eros darab gyermeki van bennunk.Benne is es bennem is.Ahogy elmeseli mig hazaer, ahogy be kell csukni a  szemem, ahogy elokesziti es varja  a hatast, ami soha nem marad el.Jatszani jo, es ajndekot kapni adni, megjobb.:)

Ma +14 fok volt felenk, egeszen tavasz , az oltozekunkon mar latszik, a jarasunkon is.
Gombas szeletet keszitettem, a husinak B. orult, mi ettuk a gombat rizzsel.
Brokkoli kremlevest is csinaltam, de a  latvany senkit nem gyozott meg az izerol, igy egyontetu szavazassal ontottem ki.Pedig finom volt.
Kevesebb, mint egy ora van ebbol a napbol, es en meg nem alszom..hihetetlen:) joejt mara!:)