Sunday, March 26, 2017

13 nap...


Ahhoz kepest, hogy tegnap keso ejjel jottunk haza, ma reggel sikerult eleg emberi idoben folkelni.Mar ket hete allitottuk az orat, szukseg is volt a ket hetre, hogy atalljak.Maga az ora, es a homerseklet eros kilengesei hol ilyen hol olyan iranyban, nagyon faraszto volt.Minden helyzetben, allva /ulve, tudtam volna aludni:D es persze amikor tehettem aludtam is.
Ilyenkor olyan jo este, a ferjem mindig mondja de regi ido szerint meg csak ennyi van es te mar almos vagy? mintha nem tudna, hogy en mindig almos vagyok..megneztek, nincs mar vashianyom, es megis.Elhiszem, hogy az sem jo, ha valaki nem tud aludni, de ez a masik veglet sem annyira.
Szoval reggel aztan kimentunk a tohoz, setalni ebben a mi tavaszunkban, a kepek mutatjak:)bar plusz 5 volt, de a viz mellett szelben -2 -nek ereztuk.
Valamilyen futoversenybe csoppentunk hazafele, szerencsere nem tul sokaig akadt a forgalom.
Egyebkent szurke, esos nap volt a mai. Az is lehet a nagy viz melletti jarasoktol is almos leszek..vagy csak ilyennek szulettem.Anyu mindig emlegette, hogy kicsi koromban is nagyon koran elaludtam es mindig en kertem, hogy mar furodni szeretnek, mert almos vagyok:D Tovabb nem monologizalok ezen, meg valaki aki olvas bealszik:DD
Szep tarajos hullamok voltak ma, eros zugassal csapodtak a parthoz.


Ma ismet erolevest foztem, mert vasarnap mindig vallami unnepi jut eszembe..aztan a rantott hus is eszembe jutott, helyette megint gomba es sajt volt..lehetnek kreativabb, tudom.B. szulinapja Husvet elotti heten lesz, eppen amikor szuletett volt igy, szerdan es penteken johettunk haza.A nyuszi hozta.Mar leadta a tortarendelest..turo rudi tortat ker megint.
A menuhoz visszaterve, keszitettem egres es meggyszoszt, tegnap vajban sult piritos, oliva olajos paradicsomhalmazzal...isteni volt.
Nyugodt, bekes, raeros nap volt, amikor semmi egetvero nem tortent, es megis boldog vagyok:)