Tuesday, March 28, 2017

11nap...


Reggel kinyitottam az ajtot a hatso udvar fele,Pandat szolitottam, de sehol nem volt.
Egy mokus fejjel lefele bekukucskalt hozzam, ettol kenyszeredetten de elmosolyodtam.Panda elozo este ment el, koran reggel mar ott szokott ulni mindig.Feszult lettem erosen, tudja nem szeretem ha napokig eltunik es megis.
Nem tudtam idozni, keszulni kellett es meg a  tobbieket is ellatni, elrendezni.Puskin mar itthon volt evett, es amikor Pandat vartam megint elojott, ez az uj trukkje, amikor eljatssza, hogy meg most talalkozunk eloszor, vagyis ujabb konzervet kap.Tul csuggedt voltam, igy levett a labamrol, megkapta  Panda adagjat is.
Rendberaktam magam, kellemes tavaszias ido volt, lehet hozza oltozni.Vekony csizma, kardigan, sal..mind kedvenc darab ilyenkor.Fesulkodes kozben fejben felirtam, hajszinezot kell venni, van egy pici lenoves.Az az erdekes, hogy az eredetire szoktam bemosni megis lekopik es a lenoves jol kiveheto.
Mielott vegleg elmentem meg utolsot kiserleteztem Pandaval, de nem kerult elo.A bank ele valakik egy gyonyoru Husky kutyat kotottek ki.Direkt van ilyen resz a kutyaknak.Egy no eppen simogatta, amikor en is odaleptem, olyan hangot adott ki, a no azt hitte az en kutyam..jol megsimogattam, biztos erezte rajtam Lolat es a tobbieket.. hazafele beugrottam az aruhazba, mert lassuk be a bojt, a jojo idojaras, Panda eltunese..valamivel oldani kellett.Vettem egy parasztbluzt:D nagyon kellemes anyaga van, az itthoni szoknyamhoz jo lett.


Panda delutan sem kerult elo, pedig ebben remenykedtem, hogy a lepcson fog varni.Vagy a kuszobon alszik, mint sok foton lattam mar..megejto kep..a macska alszik a kuszobon, az eso esik...barki szive osszeszorul a kep lattan...nehanyszor ok is vartak mar igy engem.
Aztan konyhaztam, karalabeleves volt, gyumolcstal reggelire es este is dioval megszorva.Igy ugykodtem amikor B. megjegyzi..anya menjunk el egyutt a husveti sonkat, kolbaszt venni..csak Te meg En..mondja..o eszre sem veszi a valtozast ami beallt azonnal, a kezem a levegoben marad, azt hiszem levegot is elfelejtek venni, hogy orokke maradjon igy a pillanat..felek ha kilegzek elillan..preselve aztan kinyogom , igen persze, orulnek neki...milyen keves is kell az anyai leleknek, azonnal kiviragzik, tulcsordul es mar ontozi is a lelkikertjeben hirtelen nott viragokat.Nekem egy ilyen mondat napokig log a fejem korul kepzeletben, annyira tudok orulni.
A Nap jol besutott a tornacra, kivittem oda  a madarakat..valami szuper helyet fogok nekik kialakitani, sok zolddel.Boldogok voltak most igy is, dallamos eneklessel meg is koszontek.
Jo nehanyszor kimentem Pandat hivtam, de semmi.Este megneztuk a nyomozos filmet..most erre raszoktunk,heti negyszer van.Pont egy olyan resz volt, amikor 20 ev alatti lanyokat ol meg egy beteg ferfi..nem is lett vege, holnap masodik resszel fejezodik be majd..na de ez a film is olyan rossz erzessel toltott el, hogy Panda nem jott haza..es nem jott haza..mar kozel 10 ora van este es sehol.Most biztosan nyugtalan ejszakam lesz, tobbszori folkelessel, kinezessel, hatha...

Ma +14 fok volt, nagyon szep tavaszias ido, a koparsag ellenere.
A menut fontebb leirtam, teszek egy ket kepet is..joejt mara!:)