Sunday, June 5, 2016

Pucoltam...

... egy mangot, majd folkockaztam, de mielott leindultam az udvarba eszembe jutott Lola.Kutya letere ket kedvenc gyumolcse van, a mango es a kiwi.Kivettem megegy mangot a hutobol tehat.Aztan lementem a kistanyer mangoval, a konyvemmel a kerti asztalhoz.Csak amikor leultem vettem eszre olyan, mintha szinpadot neznek.Az udvar az esovel a viragokkal a kocsimmal volt a szinpad.Gyonyoruen esett, nem tul erosen, nem is tul gyongen, de hatarozottan.
Mikozben olvastam a konyvet, osszefonodott a szep iras a szep csapadekkal, tokeletes erzest biztositva.Kivul belul egyarant jo volt most minden.
Tudtam, hogy elobb vagy utobb le fogom irni, de inkabb elobb.Nem szeretnem elvesziteni azt, hogy szeretem nezni, szagolni, setalni benne, a hangjat es romantikus filmekben latott jelenetek, szeretnek esoben csokolni.Ezt folirtam fejben.
Azt hiszem a nyari  eso eppen olyan romantikus, mint a  napsutes, ha nem olyanabb.Mert egy bekulos olelos puszival esoben meghatobb..es persze  rogton utana ki is suthet a Nap:) joejt nekunk:)


p.s. az ejszakai esozest nem csak onnan tudom, hogy kopog az ablakon.Ha gyer is a forgalom de az autok kerekenek is nedves csapodos zaja van.Ennel tobbet nem irhatok az esorol:)


foto from net ( az elozo haz ablakara emlekeztet) de en kinn ultem a szabadban ma