Friday, June 17, 2016

nekem való(ság)...


Nem attol volt borzasztoan jo napom tegnap, mert valami kulonos tortent, vagy kulonleges helyen jartam,lattam..csupan attol, hogy nyugodt volt, lassu, kenyelmes.Nekem valo:)
Koran reggel piacra mentem, mint valami 60-as evekbeli haziasszony, kulon ajandek volt  B. 11 re ment igy elkisert.Magatol. Nyugodtan setaltunk, beszelgettunk, majd amikor hazajottem, mindent elraktam, ettem egy rizsit , zenet varazsoltam a hatterbe es hozzafogtam a csokitortahoz.Semmi masra nem kellett most figyelni, nem kellett sietni, hogy kesobb megyek valahova, csak a torta keszitesere.Pontosan igy szeretem , ilyen undivided(megosztatlan) figyelemmel.Neha telefon volt, de most ha eppen a tojast kavartam a csokival, nem nyomtam a fulem es a nyakam koze, megvartam amig befejezem a muveletem.
Talan hozza lehetne ehhez szokni, vagy visszaszokni:) nem tudom.Bar ahogy ismerem magunkat ,akkor meg a nyuzsges hianyozna, tul lassu, kenyelmes volna minden, jelszavak, kodok, uzenetek, hivasok, rohanasok nelkul.
Neha azt sem tudom mi tortenik a kovetkezo oraban, nem a masnapot.Gyakran napi 12 oraban porgok ugy,hogy este szedulok.Ettol fuggetlenul mar megszoktam, megyek, csinalom szo nelkul.Igazodunk a valtozasokhoz eszrevetlenul.A hisztit soha nem  engedtem magamhoz kozel.
Most eppen varakozom, es azon toprengek :milyen jo lenne, ha lenne ralatasunk az elmult idore , kiszamolni mennyit varunk, csak ugy ures jaratban..kiveve engem, aki azt is mindig megtolti valamivel, de megse olyannal, amit a kovetkezo mp-ben ne lehetne abbahagyni..mint mondjuk az irast most...ha csorog a telefon, szimplan lezarom, kesobb  posztolom.
Ha lenne idoutazas, szivesen talalkoznek egy 60-as evekbol haziasszonyokkal..csak ugy,minden elozetes nelkul betoppannanak a konyhamba, majd en az ovekbe..ki csodalkozna jobban? ki  orulne jobban? ki nevetne tobbet? lenne e aki esetleg sirna?:)
Igen, neha ilyen ismeretlenul is ugy erzem nekem valo dolgokrol abrandozom...a homlokombol kino egy buborek, amin belul en vagyok fodros kotenyben:) aztan nevetek vagy csorren a telefon es a buborek durran, en meg repulok, de a kotenyt nem felejtem el letenni magamrol:)






* a fotokon a piachoz vezeto ut, es mivel koran volt , kevesen voltak, csak nehany kocka....nem lenne hangulata emberek nelkul, de az enyemet nem rontotta el:)

*a torta Apak napi hetvegere keszult liszt nelkul(ha valaki keri, megadom a receptet)+foci...tokeletes Apak napja:)