Sunday, May 29, 2016

A...

... ferjemnek uzleti ebedre  volt meghivasa tegnap,elvitt magaval.Mivel nem felesegekkel rendezett volt, igy en a kozeli aruhazakat jarhattam vegig, amit egyaltalan nem bantam:)  Ismet nehez ejszakam volt. Kisse olyan,mintha kisbabam lenne es etetni kell bizonyos orankent.Pontosan igy ebreszetenek fel a macskak a kutya.Masnap aztan  faradt vagyok rendesen.Egesz varatlan helyzetekben tor elo az asitas, mintha unnam azt, ahol eppen vagyok:D nem gyozok magyarazkodni.
Utban haza kicsereltuk gondolatainkat.Mesel a ferjem egy ecuadori ferfirol, aki nem is maradt vegig, mert kesobb repult Olaszorszagba.Izgatott volt,le ne kesse a gepet.Aztan meseli tovabb.A ferfi Edesanyja  egesz eleteben oda akart utazni, majd hosszan tarto betegsege lett, amibol nem epult fel.A halalos agyan a fiaval megigertette,hogy elmegy helyette , meglatogatja akiket o akart.Megnezi a helyeket  melyeket o szeretett volna.Lany kora ota nem jart ott(hon).Tavaly halt meg az  asszony.
Hallgattam es a szemem kerekedett....enyhen raztam a fejem, hogy hihetetlen..maga a tortenet is az.A kivansag teljesitese plane, mert az igeret szep szo,kulonosen ha megtartjak.
Millio kerdest tettem fel..miert szeretett volna menni?olasz volt? Ecuadorba ment ferjhez?kik vannak olaszban? rokonai? stb...
Elotte olvastam Katalinnal,(a linket nem irom, mert zart blog), egy ilyen temaju bejegyzest.Ki megy el helyetted cimmel... es akkor kozvetve a reszese leszek egy eppen most torteno ugyanilyennek...veletlen muve? I don't think so:)


*pic.from net ((az is lehet olasz reszlet)