Tuesday, February 9, 2016

time travel....


A ferjem amikor meghozta ezt a  festmenyt , elhelyezte, majd szolt hogy johetek, nezzem meg. Nem tudom meddig nemultam el a lattan.
Csak alltam mozdulatlanul, neztem, sot inkabb bamultam es nem hittem a szememnek, nem tudtam megerteni mi tortenik velem.A ket macska, a sorakozo konyvek elott levo uvegszelence, kozel hozza a marvanygolyo..mintha en lennek ott valamikor, az en targyaim, macskaim es valaki megfestette es most it vagyok a jelenben a megmaradtakkal.Az uvegszelencet ki is hoztam, a kephez mertem, igen , ugyanolyan.A marvanygolyo a kertben volt az egyik viragagyasban, behoztam megmostam , mar a szelence mellett van azota.
Meg mindig sokszor odaallok es csak nezem a kepet, meg mindig nehezen hiszem el.Ha nagyon akarnam rekonstrualni az egeszet, a konyveket beszereznem , ugyanazokat.Kepes vagyok ilyen orultsegre:)
Idoutazas velem, nekem.

canister..ejtzsd: kae-nisz-tor
Megkerdeztek tolem hogy nevezik az ilyen teatartokat, vagy suti is lehet benne, kave, fuszerek..kaeniszter..valaszoltam kapasbol.Utana gondolkodtam hogy honnan ismerem a szot, nem tudom visszahivni, hogy valaha is hasznaltam.Egyszeruen tudom.Azota gyujtom oket.Volt nehany itthon, csak egy helyre raktam oket, meg nincsenek organizalva, meg a gyujtes folyamataban vagyok.Itthon elejtettem azt a mondatot, ha barmilyen alkalombol ajndekon gondolkoznak, egy kaeniszternek  nagyon orulok majd:)Kivancsi leszek kapok e.
Ez a nem tudom honnan tudom csak tudom, szinten csodalkozasra bir, ujra es ujra.

Miutan jo elore elbontottam a karacsonyfat, joval Vizkeresztet is elhagytuk, meg mindig karacsonyi asztalteritot hasznaltam az etkezon.Mar januar vegen jartunk.Aztan tegnap ker tolem a ferjem egy ujat, visszakerdeztem, hogy karacsonyi jo lesz e, azt mondta felole halaadas terito is lehet.
Aztan uj naplot kezdtem, (amibe kezzel irok), meg januarban, de vettem egy ujat, annak a belso oldalaba bele kellett irni a nevem: ez a naplo N.Agnes tulajdona..valahogy igy:) ez annyira tetszett, hogy elhataroztam februar 1 tol ebbe fogok irni, az ujba, a masikba majd valami masrol irogatok.Igen, valtottam is, de valamilyen oknal fogva, februarban januart irtam:) most vagy nagyon szorakozott vagyok, vagy tulterhelt, vagy valoban idoutazason veszek reszt allandoan.
Lasd festmeny, canister, es naploiras, helyesebben eliras.
Valami van a levegoben azt hiszem:)
Hetvegen harmas unnepunk lesz, Lola szulinapja, Valentin nap, es hosszu hetveges Csaladi nap.Keszulok ezerrel.Lolanak iden tortat keszitek, valami finom kutyatortat, milyen szerencses, osztoznia sem kell:D